reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko no i pięknie,Beti tego pół papierosa też wybaczymy :) no ja mam nadzieję,że w przyszłości też nie wrócę do tego,a mój mąż od końca sierpnia też się trzyma bez papierosa i jestem z niego dumna.

reklama
Dziewczyny u mnie 2 lata i 2.5 miesiaca bez papierosa. Nigdy do tego nie wroce! Chwale za rzucanie:) i nie trzeba marznac w zimie z papierochem.. i rece nie smierdza i same plusy:)

Kamisiu westa chcesz? Bo nie moge sie dopatrzec w postach:)

Kamisia ale slodkie:-) swietnie ze maja ciemne wokol oczu!!! To nie bedzie tego o czym pisalam widac! Moja kolezanka ma cala biala i widac... mam nadzieje ze sie uda bez przebojow;-) czekamy na zdjecia jak juz bedzie u Was:-*

Aaaa:)) co za slodkosci!! Opiekowalam sie kiedys szczeniaczkiem kolezanki. Cudowna sunia:) jakbym mogła, to ukradlabym:) bardzo wdzieczna rasa!

Beti Twoj west to nie maly wariat?:p

Niebajko tak bardzo wdzieczna rasa!! Ona nawet sie cieszy jak na nia krzycza hahaha a tak serio to bardzo przyjacielski pies! I normalnie u niej widac ta bezgraniczna radosc i milosc do ludzi:-)

Niebajko żywy czort wszędzie go pełno

Załączniki

• 1452890045449.jpg
    1452890045449.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 49
reklama
No i właśnie czekam na tą miłość od naszego nowego domownika :) a i w tycj najgorszych chwilach to on przymusowo wyciągnie mnie z domu.

Beti cóż za słodziak !!

Do góry