reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny to ja Wam opowiem co moj m rano zrobil...
Wiec zrobil mi kawe i daje mi ja i mowi kochanie tu masz kawcie z plemniczkiem:-) ja pierwsze zglupialam a on mi chcial na piance od kawy cos narysowac i wyszedl plemnik na pol kubka:-) i mi mowi ze on mi swojego nie moze dac ale chociaz mi go narysowal ( mimo braku uzdolnien artystycznych u niego;-) ) wiec jak widzicie brak obracamy w zart:-)

Beti wlasnie do nich napisalam czy do ie mi wysla:-)
Wiec teraz musze jeszcze to mleczko pszczele obczaic i jak zaczne wszystko lykac to Wam napisze co biore zeby nie przesadzic:-)
a i zakupilam czopki na... no wiecie;-) ale to w razie w bo problem chyba ogarniety samoistnie:-)

Gdyby ktoras chciala linka do q10 z ebay to moge podeslac:-)

Kamisia a koniecznie chcesz ta rase? Bo moja znajoma ma i musi ja czesto obcinac i wogole temu psu strasznie oczy lzawia i na taka siersc wokol oczu dziwna...i ze one podobno tak maja? Ale ogolnie jest przyjazna:-)
A kota nie chcesz :-D bo tu chyba wiecej kociar wiec pewno podlacza sie zaraz jakie to kotki cudowne:-D

Ale tu milo Dziewczyny:)))

Kamisiu chyba zadna z nas ani chwili zle o Was nie pomyslala. Kazda podziwia i zbiera kopare z ziemi po Twoich postach.. bynajmniej ja tak mam. Serce rosnie. I Twojego Malenstwa tez, bo tyle w Tobie miłości!!! Kibicuje mocno! A psiur to swietna sprawa... gdybym miala dom, maly obsiusior juz by latal między nogami. Pies i dziecko w domu musza byc;) Dla mnie pies zawsze byl terapia i odskocznia od problemow. Wygodny but, smycz, pies,i 3h w innym swiecie. I ta bezwarunkowa milosc..

Zuzik mowisz tuczysz;)
Ja w 30tyg mialam chyba 1850g.. ciekawe ile do konca stycznia przybierze:F
Dzisiaj zjadlam 30gram loda :p nie wytrzymalam:p
I cukier nie oszalal;) a strach byl.ogromny!!!

Ja laktator mam wybrany. Mini electric z medeli:) nie chce recznego:/ pozniej bede sie meczyc tak cos czuje... zwlaszcza po cc ciezko rozkrecic laktacje, wiec biore to pod uwage. dzisiaj pierwsza siare zobaczylam. Ale tylko w jednej piersi.

Beti trzymaj sie tam!!! Przeciez wiemy, ze dasz rade!!!

Strawbelko ja encorton bralam do 9 tyg ciazy. Dzidzia na usg wyglada na zdrowa;) bez zastrzeżen. Bralam dawke 5mg, a ostatni tydzień po 2,5mg.

Aniko! Stawiam do pionu, ale prosze lezec;) Kropek jest piekny, Mama ma piekne endo, no przeciez musi sie tam zadziac! Caly dzien polegujesz, wiec zlatywanie brudzikow utrudnione. :**!

Lumia, uwielbiam Cie twardzielko. Pewnie padniecie sobie z siostra w ramiona! Pieknych chwil razem Wam zycze!:*

My wszystkie jesteśmy bohaterkami i walczącymi babami !!!!

Aniko może faktycznia implantacja?

Kredko dobrze,że tak podchodzicie do całej sytuacji,wierzę,że w końcu będzie dobrze. A jak Twoje palenie? A co do psiaka to ja wszystko wiem i zdaję sobie sprawę z problemami tej rasy,ale takiego chcemy i......chyba w przyszłym tygodniu do nas przyjedzie,jeszcze nasza Dzidzia poczuje przez brzuszek to ciepłe futerko :) kota mieliśmy i jednak żadna kocia mama ze mnie,na szczęście znalazłam mu odpowiedni dom.

reklama
Kamisia no z paleniem od 26 grudnia nic! Ani proby zapalenia nawet! Czasem w roznych sytuacjach tak sobie mysle ze bym wtedy palila i na mysleniu sie konczy:-) mam nadzieje ze nie popelnie tego bledu kolejny raz i nie siegne po to swinstwo!!!

Do góry