reklama
kredka82
Fanka BB :)
ImplantacjaLumio :** słowa tej piosenki są bardzo trafne.
U mnie po całym dniu spokoju znów jakieś minimalne plamienia. Ech. Optymizm bardzo daleki.

kredka82
Dziewczyny to ja Wam opowiem co moj m rano zrobil...
Wiec zrobil mi kawe i daje mi ja i mowi kochanie tu masz kawcie z plemniczkiem:-) ja pierwsze zglupialam a on mi chcial na piance od kawy cos narysowac i wyszedl plemnik na pol kubka:-) i mi mowi ze on mi swojego nie moze dac ale chociaz mi go narysowal ( mimo braku uzdolnien artystycznych u niego;-) ) wiec jak widzicie brak obracamy w zart:-)
Wiec zrobil mi kawe i daje mi ja i mowi kochanie tu masz kawcie z plemniczkiem:-) ja pierwsze zglupialam a on mi chcial na piance od kawy cos narysowac i wyszedl plemnik na pol kubka:-) i mi mowi ze on mi swojego nie moze dac ale chociaz mi go narysowal ( mimo braku uzdolnien artystycznych u niego;-) ) wiec jak widzicie brak obracamy w zart:-)
kredka82
Beti wlasnie do nich napisalam czy do ie mi wysla:-)
Wiec teraz musze jeszcze to mleczko pszczele obczaic i jak zaczne wszystko lykac to Wam napisze co biore zeby nie przesadzic:-)
a i zakupilam czopki na... no wiecie;-) ale to w razie w bo problem chyba ogarniety samoistnie:-)
Gdyby ktoras chciala linka do q10 z ebay to moge podeslac:-)
Wiec teraz musze jeszcze to mleczko pszczele obczaic i jak zaczne wszystko lykac to Wam napisze co biore zeby nie przesadzic:-)
a i zakupilam czopki na... no wiecie;-) ale to w razie w bo problem chyba ogarniety samoistnie:-)
Gdyby ktoras chciala linka do q10 z ebay to moge podeslac:-)
kredka82
Kamisia a koniecznie chcesz ta rase? Bo moja znajoma ma i musi ja czesto obcinac i wogole temu psu strasznie oczy lzawia i na taka siersc wokol oczu dziwna...i ze one podobno tak maja? Ale ogolnie jest przyjazna:-)
A kota nie chcesz
bo tu chyba wiecej kociar wiec pewno podlacza sie zaraz jakie to kotki cudowne
A kota nie chcesz
bo tu chyba wiecej kociar wiec pewno podlacza sie zaraz jakie to kotki cudowne
G
gość_forum
Gość
Halo halo ja też mam pieska
west teriera białego ma 3 lata 
kredka82
Dzoewczyny tu znalazlam inofem z bezpl wysylka za 62zl
https://bezrecepty.doz.pl/produkty/...o_sporzadzania_roztworu_doustnego_60_saszetek
https://bezrecepty.doz.pl/produkty/...o_sporzadzania_roztworu_doustnego_60_saszetek
niebajka
Ale tu milo Dziewczyny
))
Kamisiu chyba zadna z nas ani chwili zle o Was nie pomyslala. Kazda podziwia i zbiera kopare z ziemi po Twoich postach.. bynajmniej ja tak mam. Serce rosnie. I Twojego Malenstwa tez, bo tyle w Tobie miłości!!! Kibicuje mocno! A psiur to swietna sprawa... gdybym miala dom, maly obsiusior juz by latal między nogami. Pies i dziecko w domu musza byc
Dla mnie pies zawsze byl terapia i odskocznia od problemow. Wygodny but, smycz, pies,i 3h w innym swiecie. I ta bezwarunkowa milosc..
Zuzik mowisz tuczysz
Ja w 30tyg mialam chyba 1850g.. ciekawe ile do konca stycznia przybierze:F
Dzisiaj zjadlam 30gram loda
nie wytrzymalam
I cukier nie oszalal
a strach byl.ogromny!!!
Ja laktator mam wybrany. Mini electric z medeli
nie chce recznego:/ pozniej bede sie meczyc tak cos czuje... zwlaszcza po cc ciezko rozkrecic laktacje, wiec biore to pod uwage. dzisiaj pierwsza siare zobaczylam. Ale tylko w jednej piersi.
Beti trzymaj sie tam!!! Przeciez wiemy, ze dasz rade!!!
Strawbelko ja encorton bralam do 9 tyg ciazy. Dzidzia na usg wyglada na zdrowa
bez zastrzeżen. Bralam dawke 5mg, a ostatni tydzień po 2,5mg.
Aniko! Stawiam do pionu, ale prosze lezec
Kropek jest piekny, Mama ma piekne endo, no przeciez musi sie tam zadziac! Caly dzien polegujesz, wiec zlatywanie brudzikow utrudnione. :**!
Lumia, uwielbiam Cie twardzielko. Pewnie padniecie sobie z siostra w ramiona! Pieknych chwil razem Wam zycze!:*
Kamisiu chyba zadna z nas ani chwili zle o Was nie pomyslala. Kazda podziwia i zbiera kopare z ziemi po Twoich postach.. bynajmniej ja tak mam. Serce rosnie. I Twojego Malenstwa tez, bo tyle w Tobie miłości!!! Kibicuje mocno! A psiur to swietna sprawa... gdybym miala dom, maly obsiusior juz by latal między nogami. Pies i dziecko w domu musza byc
Zuzik mowisz tuczysz
Ja w 30tyg mialam chyba 1850g.. ciekawe ile do konca stycznia przybierze:F
Dzisiaj zjadlam 30gram loda
I cukier nie oszalal
Ja laktator mam wybrany. Mini electric z medeli
Beti trzymaj sie tam!!! Przeciez wiemy, ze dasz rade!!!
Strawbelko ja encorton bralam do 9 tyg ciazy. Dzidzia na usg wyglada na zdrowa
Aniko! Stawiam do pionu, ale prosze lezec
Lumia, uwielbiam Cie twardzielko. Pewnie padniecie sobie z siostra w ramiona! Pieknych chwil razem Wam zycze!:*
kamisia871
My wszystkie jesteśmy bohaterkami i walczącymi babami !!!!
Aniko może faktycznia implantacja?
Kredko dobrze,że tak podchodzicie do całej sytuacji,wierzę,że w końcu będzie dobrze. A jak Twoje palenie? A co do psiaka to ja wszystko wiem i zdaję sobie sprawę z problemami tej rasy,ale takiego chcemy i......chyba w przyszłym tygodniu do nas przyjedzie,jeszcze nasza Dzidzia poczuje przez brzuszek to ciepłe futerko
kota mieliśmy i jednak żadna kocia mama ze mnie,na szczęście znalazłam mu odpowiedni dom.
Aniko może faktycznia implantacja?
Kredko dobrze,że tak podchodzicie do całej sytuacji,wierzę,że w końcu będzie dobrze. A jak Twoje palenie? A co do psiaka to ja wszystko wiem i zdaję sobie sprawę z problemami tej rasy,ale takiego chcemy i......chyba w przyszłym tygodniu do nas przyjedzie,jeszcze nasza Dzidzia poczuje przez brzuszek to ciepłe futerko
reklama
kredka82
Kamisia no z paleniem od 26 grudnia nic! Ani proby zapalenia nawet! Czasem w roznych sytuacjach tak sobie mysle ze bym wtedy palila i na mysleniu sie konczy:-) mam nadzieje ze nie popelnie tego bledu kolejny raz i nie siegne po to swinstwo!!!
Podziel się: