reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia, remont :) :) moja miłość... :// a poważnie, to dzięki Bogu już po! Mu też remontowalismy przedpokoj. Nastąpiła zmiana z wszech obecnego brązu na szare ściany, białe meble i czarne dodatki. Efekt rewelacyjny :)

reklama
Magda - kiedy wracasz po mrozaczki?
jak nadejdzie czas i pora. dopiero 5 dni minęło od kiedy dowiedziałam się że dwa maluchy mnie olały. dopiero zaczyna to do mnie docierać... mam mega doła... nawet nie myślę o kolejnym transferze...

Kamisia shi tzu superaśne są. moja szwagierka ma dwie suczki (matka i córka) nawet miałam okazję odbierać poród u tej starszej. z moich obserwacji nie ma się co przywiązywać do koloru włosa, bo jest w nich coś takiego że po strzyżeniu odrastają im w innych kolorach. ale pieski radosne, napewno sprawi wam wiele radości

Pyreczka przykro mi

Aniko jak się macie, myślę o tobie

Kredko ja rozmawiałam z moim M o was. i tak sobie myślimy , a nie myślicie żeby już złożyć podanie do OA żeby już termin leciał? zobacz, że my na rozpoczęcie kursu bity rok czekamy.

ja mam szarości z różem. kocham to połączenie

a poza tym szary jest wdzięcznym kolorem, wszytsko do niego pasuje i można dzięki dodatkom często zmienić swoje wnętrze

Witam ;)
Ja do kocham tez należę, dwie kotki mam na stanie ;)
Może Emi naprawdę już się rozpakowuje :)
Dzisiaj @ przyszła wiec od jutra zaczynam kłócie. A w pt 22.01 pierwszy monitoring.
Beti piesek świetny.
Kamisia zwierzak w domu to naprawdę dobra decyzja :)

Aniko zanim napisalas o szarym - wlasnie mialam to napisac:-) uwielbiam ten kolor + biel albo zlamac go wrzosem lub liliowym lub np szary + zolty wygladaja genialnie:-)

Madzia Ty mi nie uwierzysz - jak czekalismy w recepcji kliniki po biopsji moj m mowi ze ma pomysl i ze jeszcze zdazylibysmy do oa podskoczyc. Ja na to ze tak z buta to chyba nie... poza tym chyba musimy byc w pl zeby cos zaczac dzialac... ale po tym co mi napisalas na pewno nastepnym razem tak zrobimy!!!!!! Dzieki:-*

reklama
Do góry