reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pyreczko to idz na bete moze.. tak zebys sie nie denerwowala! Bo ktory to dzien po?

Emi - no juz czas!!!!!!! Czekam na zdjecie malej!!!!! DZISIAJ!!!!!!!!!!!

Emma- WYŁAŹ !!!

reklama
Dziewczyny, albo Emi i Emma spia, albo cis kombinuja. Na zadnym watku ich nie widac od wczoraj:D halo, halo Emiii??!!

Pyreczko poczekaj jeszcze chwilke czy sie rozkreci..albo beta.

Kredko wracasz do pl?! Super!!

Lumia 25 min i muffinki czekoladowe sa:) z czego 20 min sie przeciez pieka, wiec nuc prostszego gdy nie ma nic do kawy^^ albo gdy znajomi wpadaja za 10 min:D wchodza do chalupy, dostaja zapachem w dziub i juz sa urobieni i z mopem za nimi trzeba chodzic, bo sline ciagna po ziemi:D mistrz robienia dobrego wrazenia:D opracowane:p

Oj chyba by było wesoło :) i wtedy można by było tak na serio poklepać się po plecach i wiedzieć, że jest się wśród osób,które w pełni Cię rozumieją :)

reklama
Niebajko,
To ja poporszę o przepis - bo reklame zrobiłaś mistrzowską:)

Pyreczko,
Mam nadzieje,że to implantacja, ale jeśli mogę coś doradzić, to bym poszła zbadać sobie poziom progesteronu - żebys wiedziała czy wszystko ok. To cenna informacja!

Ja Wam mówię,że Emi rodzi! :p:)

A co do zlotu, już od kilku tygodni myślałam żeby Wam to zaproponować:) Fajowo by było Was poznać na life:)
Oki zmykam na zakupy.
Dziewczyny wczoraj na szmacie 4 godziny spędziłam i podłogi dalej pozostawiają wiele do życzenia:p Uwielbiam kładzenie gładzi.
A tak przy okazji zapytam macie jakieś inspiracje, jeśli chodzi o przedpokój - dokładnie o kolor mi chodzi:)

Miłego dnia dla Każdej z Was:):*

Do góry