reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti "ten typ tak ma";). Z kim bym nie gadala o tej rasie, wszystko sie powtarza..;p

Kredko ja czasami zamykam apke 15 razy i dopiero widze zdjęcia :/ czasami pisze do Was posty i ich nie wysyla:/ juz nie wiem czy to telefon czy aplikacja:/

Emi Ty to masz teraz probe:/ niwiarygodny uparciuch z Emmy!

reklama
Objętość 1.9ml Barwa szarobiala pH 8.0 lepkość prawidłowa uplynnienie <60 całkowitą ilość plemników w ejakulacie 2.4 mln koncentracja w ml 1.2 aglutynacja brak ruch postępowy 32% ruch całkowity 57% nieruchome 43% żywotność 54% plemniki o prawidłowej budowie 4% leukocyty pojedyncze w preparacie erytrocyty nieobecne koncentracja komo okrągłych <5 mln/ml inne pojedyncze kryształki sperminy w preparacie. To wyniki najświeższe z poniedziałku.

Beti no przesłodki jest ten Twój łobuz,już nie mogę się doczekać jak u nas zamieszka ta mała kulka miłości i wiem,że będzie mu u nas dobrze :)

Kredko napomniałaś o kg,wiecie co mój brzucho taki zaokrąglony i w tej sytuacji jakoś widok mojego brzucha ciążowego mnie dołuje,ukrywam go jak mogę...ale dam rade,dam rade,dam rade. Jak to mój gin robi wiemy jak jest,ale traktujemy ciąże jak normalną !

Natalia ja sie super nie znam, faktycznie plemnikow jest malo, ale 32% z ruchem postepowym, 4% o prawidlowej budowie, wiec do icsi jak najbardziej;) u nas tez bylo 4%, 33 % postepowego, ale ilosc plemnikow wieksza, wiec u nas bylo ivf klasyczne.

Robiliscie iui? Zajrzyj na watek o ktorym wspomnialam:)

Chwile mnie nie było. ..... :-)

Natalia - witaj!

Zuzik - też widziałam podobny zestaw, ale cały czas myślę o elektrycznym. Zastanawiam się czy nie będzie lepszy.

Beti - śliczny piesek :-) ja też mam małego pieska. mam nadzieję że nikt się nie obrazi, ale nie lubię kotów.

Kurcze tyle chciałam napisać i teraz nie pamiętam. Ja mam wizytę 27.01 to będzie coś ponad 30tc, ciekawe ile będzie ważyć :-)

Chwile mnie nie było. ..... :-)

Natalia - witaj!

Zuzik - też widziałam podobny zestaw, ale cały czas myślę o elektrycznym. Zastanawiam się czy nie będzie lepszy.

Beti - śliczny piesek :-) ja też mam małego pieska. mam nadzieję że nikt się nie obrazi, ale nie lubię kotów.

Kurcze tyle chciałam napisać i teraz nie pamiętam. Ja mam wizytę 27.01 to będzie coś ponad 30tc, ciekawe ile będzie ważyć :-)
Obstawiam 1925:D

reklama
Niebajko,
Ale smaka narobiłaś, a ja jutro do kawy nic nie mam;/ poproszę o jedną babeczkę:)

Natalia,
Witaj. Ja niestety nie pomogę w tej dziedziie.

Aniko,
Na sAsiednim wątku Dziewczyna ma prolutex, 3x1 duphaston; 2x2 luteina;) Ale spokojnie myślę,że Twoje dawki są wystarczające. Aniko, tym razem bierzesz tez steryd, a clexane?
wypoczywaj i dbaj o Siebie i kropka:*

Kredko,
na sąsiednim wątku wiele z dziewczyn bierze colostrum:p ale uporządkuj sobie to jakoś, bo co za dużo to nie zdrowo:)

Kamisiu,
Tak teraz patrzę i moja koleżanka ma takiego psa:) przypomniała mi sie zabawna historia. Po dłuższym czasie postanowiłyśmy z kol nawiązać kontakt. Wymyśliłyśmy wspólny wypad z męzami i ona dzieckiem i psem. Przyjechała iw łasnie taki psiak nas przywitał. Jechaliśmy jednym autem, więc siedzieliśmy z tyłu:) Boże jak on śmierdział:p JAk mi glupio było powiedzieć, ale nie umiałam wytrzymać. hahahahahaha Oczywiście nie dałam nic po sonie poznać:) Później okazłao się,że ma jakąs alergie i inne przypadłości i tak "słodko śmierdzi", że nawet właściciele nazywali ją lilka śmierdziulka:p

Do góry