reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć:)
Smarfeta przykro mi bardzo, wiesz to jest tak że jeżeli komuś się nie udało to ja też bardziej wątpie że mi się uda:-( dobrze że masz dalsze plany, zostaniesz wreszcie mamusią:tak:
Pole jesteś twarda dziewucha;):) dużo zdrówka dla męża, bardzo Cie podziwiam za Twoją postawe. Ja jestm miękka na pewno z tym wszystkim na głowie była bym już wrakiem.

Dziewczyny które są po kwalifikacji. Jakie dokumenty trzeba przynieść? Ja zaczynałam bieganie po lekarzach od 2010 roku. Czy trzeba przynieść tylko wyniki jakie się robiło? czy kartoteki od tych pierwszych lekarzy? Bo tak się zastanawiam czy nie spróbować podejść do kwalifikacji. Czy genetyczne badania też muszą być skoro ja mam już jedno dziecko z mężem?

reklama
Hejka:)
Smerfetka przykro mi bardzo...a już myślałam, że przerwiesz tą złą passę:-( no ale cóż, widocznie tak musiało być. To październik dziewczęta będzie nasz, Ty, Kasik37 i ja zaczniemy działać już konkretnie!!!!! I za tą Alicją po drugiej stronie lustra to już wszystkie tęsknimy....

Oliwka gratuluję i czekamy za Twoim wynikiem, może to Ty wywalczysz ten laur!!!!

Dziś na 18-stą biegnę do lekarza. Ciekawe jak nasze wyniki wyglądają i co nam radzi działać dalej. Ale ja chyba już się zdecydowałam, że chcę IUI, wiec mam nadzieję, że nie będzie mi odradzał, bo się wkurzę. Dopiero jak tę drogę wyczerpię, to mogę myśleć o innych rzeczach.

Dzień dobry dziewczyny:happy2:

Enni podobno tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono...pewnie w każdej z nas tkwi siła do walki, zwłaszcza jesli to walka o najbliższych i najkochanszych. Oby jednak nie dane było nam tego za czesto sprawdzać...

Moj Fio twierdzi, ze po tamtej stronie lustra są dwie niezagospodarowane Alicje, więc dziewczyny do startu gotowi....
Fluidy do bloków startowych posylam~~~~~~~~~~~~~~~

SMERFETA BARDZO ŻAŁUJĘ, ŻE CI SIE NIE UDAŁO. 3M SIĘ KOCHANA, PRZECIEŻ NIE WSZYSTKO STRACONE :tak:

PISAKA POWODZENIA NA WIZYCIE I NIECH WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Enni do kwalifikacji jest potrzebna dokumentacja leczenia z innych gabinetów i klinik, w których się leczyłaś. Zależy ile masz lat bo albo z 12 miesięcy (powyżej 35) albo z 24. Do tego koniecznie świeże (nie starsze niż 3 miesiące) AMH, FSH i ogólne badania nasienia. Wszystkie inne badania po kwalifikacji są za darmo więc nie ma sensu robić ich wcześniej.

Do góry