reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiecie co....dzisiaj zadzwoniłam zapisać sie do lekarza (jakby iui sie nie udała) i zonk!!!! dopiero na 26 listopada, masakra 2 cykle w plecy:( Podobno cały pażdziernik nie ma lekarki:(

kurcze właśnie te terminy oczekiwania są najgorsze. ja np nadal nie mam wiadomości odnośnie wizyty u prof P w P-niu. tak długo czekam na wizyty, że jak mi mąż przypomniał że w piatek jedziemy do Wro to aż mnie skręciło w żołądku. nie wiem czy bym nie zapomniała.

Najbardziej się zdrzaźniłam, bo na AMH muszę jechać do P-nia!!! Najpierw dowiadywałam się po laboratorium u mnie w mieście i jedno znalazłam, gdzie babka mi powiedziała, że nie ma problemu. Minął tydzień od oddania krwi, a ona mi mówi telefonicznie,że muszę jechać do P-nia,bo ona miała złe instrukcje!!!!!! Myślałam, że szlag mnie trafi, teraz będę miała 2tyg obsuwy, bo mogę jechać dopiero w czwartek!!!! Dobrze,że mi kasę oddali. Musiałam się wyżalić:(

nati35 ale lipa. dlaczego nikt nie liczy się z nami i nie bierze pod uwagę , że to dla nas walka o szczęście i każdy dzień ważny. ehhh...

Nie strasz kobieto :szok:

a co nie chcielibyście:-D?? no to &&& do środy za betę. ja myśle, że ja bedę sikała na test kilka razy dziennie;-)

Hey dziewczyny!
Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p

wlasnie dlatego jeszcze sie nie ciesze, poczekam, posikam jeszcze :)

Magda i na stryczek :)

Kwiatuszku niestety w tych mniejszych miastach (tak jak u mnie) albo nie robią danych badań, albo wysyłają i trzeba czekać długo za wynikim. U mnie nawet za betą czekam jeden dzień. Powiedz mi gdzie przystepujesz do ivf?

Popatrzcie jak ja nie wierzę że iui mi sie uda:) z góry zakładam że nic z tego heheh, tyle co miałam iui a już chce do lekarza. Niestety po tylu latach jakos nie wierzę w cuda...

reklama
Do góry