nati35
Fanka BB :)
Kasik37 ale masz przeboje!!! Niech juz wkońcu się u Ciebie i mamy ustabilizuje, bo szkoda Waszych nerwów i boleści Twojej mamy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja znowu się pożalę :-( Wstałam w środku nocy, czyli o 6 ;-) zawiozłam mamę do szpitala a tam mówią, że jej nie przyjmą bo nie ma jej na liściePoruszyłam niebo i ziemię bo przecież wczoraj znajomy lekarz załatwił, że ją przyjmą, dał skierowanie z dzisiejszą datą itp. Po 2 godzinach walki w końcu się udało. Miała być na czczo więc była, zabieg zrobili jej dopiero o godz 14 i to ze znieczuleniem miejscowym, anestezjolog powiedziała, że to takie jak do zęba więc po cholerę miała być na czczo? Bolało ją strasznie podczas zabiegu i teraz po też, podali jej coś w kroplówce przeciwbólowe ale nie pomaga. Doktorek powiedział, że kość się już zrastała i dlatego tak bolało i boli
Kupiłam jej lekki gips, w śmiesznym automacie jak do kawy czy batonów (pierwszy raz widziałam takie przeznaczenie automatu) więc chociaż to dobre, że przez kolejne 6 tygodni będzie jej lżej :-) Dwóch młodych doktorków jaja sobie robili a kobieta przestraszona była masakrycznie, pewnie chcieli rozładować napięcie, np. na pytanie - kiedy złamała rękę? ona odpowiedziała, że 31 sierpnia a oni pytają - czy tego roku? Na moje zdziwione "no raczej" odpowiedzieli ze śmiechem - no nie wiem czy raczej, wie pani jakie są do nas kolejki
Odwiedziny są od 13 do 18 więc już dzisiaj do niej nie pojadę, wysłałam brata na drugą zmianę ;-) Mam nadzieję, że jutro ją wypuszczą, chociaż anestezjolog mówiła, że po tym znieczuleniu może wyjść nawet dzisiaj ale lepiej niech zostanie, chociaż coś przeciwbólowego jej dadzą.
Ewela masz identyczne AMH jak ja, z tym, że ja jestem od Ciebie o 14 lat starszaTeż chętnie się dowiem jak Twój M polepszył wyniki.