Hello,
genna, no! Masz trochę szczęścia, że na kilka dni wypadłam z forum, bo przy takim milczeniu Twoim musiałaby być reprymenda, więc w ostatniej chwili zdążyłaś ;-) Ale masz wahania nastrojów, biedactwo. Te różowości tak szybko to raczej nie mogły być oznaki @, raczej maluszki się wgryzają, tak trzeba myśleć

Trzymam bardzo mocno kciuki za nie &&&&&&&&& Fluidki dla Waszej Trójki ~~~~~~~~~~ Nie znam się na tyle na ivf, żeby stwierdzić czy beta jutro to nie za wcześnie, ale Ty pewnie wiesz, ze już możesz sprawdzać wstępnie, więc baaaaaaaaaaardzo czekam na dobre wieści. I mam nadzieję, że od razu nam je przekażesz :-)
Justynka, ja tez robiłam testy zanim odważyłam się pójść na betę, ale już nas tu nie trzymaj dłużej i przekaż info o jej wysokiej wartości

Kolejny test z widoczną druga krechą, już w takim czasie po zastrzyku to raczej dobrze wróży. Fluidosy dla Ciebie ~~~~~~~~~~ Tu piękny wieniec czeka i zbyt długo trwa zła passa, żeby nie miała teraz zostać przerwana. Mam nadzieję, że uda Ci się zrobić betę szybciej niż w poniedziałek, bo do tego czasu chyba uschniemy bez tych dobrych wiadomości.
Kasik, biedna Twoja mama. Ale super się nią zajmujesz, na pewno poczuje się wkrótce lepiej. Moja tesciowa miała niedawno lekki gips, opinię o nim mamy taka samą. Ale ona miała prawie całą nogę w nim, więc ta różnica w ciężarze miała rzeczywiście spore znaczenie.
Kwiatuszku, jak tam kłucie? Masz juz termin punkcji ustalony? Orientacyjnie chociaż?
MagdaM, trzymam kciuki za piątkową wizytę. Mam nadzieję, że ruszycie z konkretnymi działaniami &&&&&&&&
Enni, ~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&& za udana iui. Do testowania jeszcze trochę, ale już czekam na dobre wiadomości od Ciebie.
I dla wszystkich staraczek pakiecik fluidków ~~~~~~~~~~~~, niech pęchole rosną, pękają o czasie i niech nam tych ciąż przybędzie.