reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny:)
Czytam dzisiaj forum a tu takie wiadomości!!!:) nie pamietam kiedy ostatni raz była tutaj ciaza!:)
Justynka bardzo gratuluje!:) zła passa przerwana:)

reklama
Witajcie Kochane!

justynka! GRATULUJE MAMUSIU ! Cudownie, mam nadzieje, ze teraz sie same II posypały. Trzymam za Was wszystkie moooocne kciuki.

ja w tym cyklu czuje sie dokładnie tak, jak w tym ostatnim kiedy poronilam. Przez tydzien po owu mega objawy, a teraz dużo mniej. Od pn biorę zapobiegawczo luteine, ale jestem złej myśli. Najbardziej boje sie powtórki, ze sie udało i bedzie zle, a potem poronienie. I coraz poważniej zastanawiam sie, ze moze IUI jest dobrym rozwiązaniem, bo skoro np. Z zarodkiem jest coś nie tak, to moze jak plemniczki wyselekcjonuja, to moze większe szanse, ze sie uda. Ech....

Sciskam Was wszystkie serdecznie, pozdrawiam i &&&&&&& baaaardzo mocno!

Justynka, wielkie GRATULACJE!!! Cudowna wiadomość :) Życzę, żeby beta ładnie przyrastała i dzidzia zdrowo rosła. Nie uciekaj tak od razu, informuj nas dalej. Kiedy wybierasz się do lekarza?

Za tydzien mam powtórzyć bete, a potem dopiero do lekarza, myśle ze za jakieś 2 tyg.
Dziewczyny wkoncu iui nie jest takie złe, i cuda sie zdarzają. Trzymam mocno kciuki za was, niech któraś dołączy ze mną do czerwcowek :D

enni- dziękuję za info:) fajnie, że można robić IUI na NFZ, a gdzie TY robiłaś??ja poszukam w okolicach Łodzi i zobaczymy. Na leki generalnie mam trochę poodkładane, więc leki to nie problem:)

Justynka gratuluję:)

reklama
Dzien doberek :):)

Merlin86ja robiłam w poznaniu na ul. Polnej.
Ja kochane zaczynam działać, dzisiaj jestem umówiona z lekarzem do którego chodziłam na początku mojej długiej drogi...:) idę po całą kartotekę. w poniedziałek jadę do Łodzi też po kartoteke no i na AMH. Jak będę mieć wszystko dzwonie umawiać się na rozmowe do ivf
Pisaka
kurde jakie to fachowe te chromatyny:) nie mam pojęcia o co chodzi:)
Kasik wypoczywaj na Majorce, jak ja Ci zazdroszczę...:)

Do góry