reklama
Witajcie Kochane!
justynka! GRATULUJE MAMUSIU ! Cudownie, mam nadzieje, ze teraz sie same II posypały. Trzymam za Was wszystkie moooocne kciuki.
ja w tym cyklu czuje sie dokładnie tak, jak w tym ostatnim kiedy poronilam. Przez tydzien po owu mega objawy, a teraz dużo mniej. Od pn biorę zapobiegawczo luteine, ale jestem złej myśli. Najbardziej boje sie powtórki, ze sie udało i bedzie zle, a potem poronienie. I coraz poważniej zastanawiam sie, ze moze IUI jest dobrym rozwiązaniem, bo skoro np. Z zarodkiem jest coś nie tak, to moze jak plemniczki wyselekcjonuja, to moze większe szanse, ze sie uda. Ech....
Sciskam Was wszystkie serdecznie, pozdrawiam i &&&&&&& baaaardzo mocno!
justynka! GRATULUJE MAMUSIU ! Cudownie, mam nadzieje, ze teraz sie same II posypały. Trzymam za Was wszystkie moooocne kciuki.
ja w tym cyklu czuje sie dokładnie tak, jak w tym ostatnim kiedy poronilam. Przez tydzien po owu mega objawy, a teraz dużo mniej. Od pn biorę zapobiegawczo luteine, ale jestem złej myśli. Najbardziej boje sie powtórki, ze sie udało i bedzie zle, a potem poronienie. I coraz poważniej zastanawiam sie, ze moze IUI jest dobrym rozwiązaniem, bo skoro np. Z zarodkiem jest coś nie tak, to moze jak plemniczki wyselekcjonuja, to moze większe szanse, ze sie uda. Ech....
Sciskam Was wszystkie serdecznie, pozdrawiam i &&&&&&& baaaardzo mocno!
Za tydzien mam powtórzyć bete, a potem dopiero do lekarza, myśle ze za jakieś 2 tyg.
Dziewczyny wkoncu iui nie jest takie złe, i cuda sie zdarzają. Trzymam mocno kciuki za was, niech któraś dołączy ze mną do czerwcowek
Dziewczyny wkoncu iui nie jest takie złe, i cuda sie zdarzają. Trzymam mocno kciuki za was, niech któraś dołączy ze mną do czerwcowek
kasik36
Fanka BB :)
Która medal obiecywała? No i gdzie ten medal? 

madzia i piotr
Justynka,gratulacje:-)
reklama
enni
Dzien doberek 

Merlin86ja robiłam w poznaniu na ul. Polnej.
Ja kochane zaczynam działać, dzisiaj jestem umówiona z lekarzem do którego chodziłam na początku mojej długiej drogi...
idę po całą kartotekę. w poniedziałek jadę do Łodzi też po kartoteke no i na AMH. Jak będę mieć wszystko dzwonie umawiać się na rozmowe do ivf
Pisaka
kurde jakie to fachowe te chromatyny
nie mam pojęcia o co chodzi
Kasik wypoczywaj na Majorce, jak ja Ci zazdroszczę...
Merlin86ja robiłam w poznaniu na ul. Polnej.
Ja kochane zaczynam działać, dzisiaj jestem umówiona z lekarzem do którego chodziłam na początku mojej długiej drogi...
Pisaka
kurde jakie to fachowe te chromatyny
Kasik wypoczywaj na Majorce, jak ja Ci zazdroszczę...
Podziel się: