reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzień dobry kobitki, tak czytam czytam i smutno mi... Jak trudna drogę macie do szczęścia. My o pierwsze dziecko staraliśmy sie 2 lata, o drugie od kwietnia naturalnie ale dopiero teraz przy iui sie udało.
Trzymam kciuki za was wszystkie oby sie wkoncu udało :)

reklama
Czesc laski:)

Oliwka przykro mi bardzo:( też wiem co czujesz, ja już mam to za sobą. Witaj po "naszej" ivf stronie... coraz częściej iui sie nie udaje...to przykre:-(
Pyscek i Bziunia trzymam za Was kciuki&&&&&&

Blue to super!!!! Za Ciebie i Twoje juz wkrótce małe maleństwo pod serduszkiem!!!!!:happy::-)kciuki trzymam i mocno Ci kibicuję!!!! Odezwij się i pochal trochę!!!!

Trzymajcie się cieplutko:)

Cześć Dziewczyny:)
Ja mam dzisiaj wizytę u gina i szczerze? Czuje sie jak przed pierwsza wizyta:p tak dawno mnie tam nie było;) ale zobaczymy co sie tam pokaże:)

A my jacyś chorowici tzn P moj sie trochę rozłożył:/ i tak siedzimy i sie leczymy:/

Dagna to życzę szybkiego powrotu do zdrówka:) i kciuki co by u Ciebie było wszystko w porządeczku:-)

Pewnie ja też tak się będe czuła, jak niedługo zawitam do lekarza:)

Enni ciesze się, że się dostałaś - dobrze, że masz ułożony plan :tak:
Dagna zdrówka życzę. Teraz taka pogoda że łatwo o przeziębienie.
Patuska a po co bada się PRL u mężczyzny? pierwsze słyszę, nigdy na forum nie wyczytałam aby ktoś badał PRL u mężczyzny :eek:
Nati umawiaj się umawiaj :-D

udało mi się uzyskać skierowanie na usg piersi - umówiona już jestem na piątek. Uf chociaż za to nie zapłacę ;-)

reklama
Do góry