reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dagna a jakie masz FSH? Myślę że Diagnostyka jest dobra więc po prostu warto jeszcze zerknąć na FSH. Plusem jest też to że teraz wiesz na którą ścieżkę wdepnąć

Ladybea teraz jestem na etapie długiego protokołu do ivf, biorę gonapeptyl na wyciszenie. 15tego mam wizytę i zobaczymy co dalej. Kiedy będziesz wiedziała kiedy masz iui?
A teraz jeszcze przejmuje rolę od Kasik i wcielam się w rolę imprezowiczki ;-) Dziś znajomi, jutro kręgle i piwko, w niedz chyba kino a za tydz w sobotę koncert ;-)

Kasik to prawda, piękne słonko za oknem ;-)

Enni nas znajomi po prostu przestali chcieć widzieć w swoim gronie bo skupili się na baby party, a do tego to nie pasujemy

Kasik: ja byłam stymulowana 10 razy gdzie IUI miałam 3 bo w innych przypadkach nie było pecherzykow albo były takie ze i tak nic z tego by nie było:/ do tego wcześniej przechodziłam 2 razy silnego helicobaktera 2 razy silna mycoplasme w gardle raz chlamydie i bardzo ale to bardzo dużo razy anginę :/ wiec chyba jest "ok" wynik:(

Smerfeta: wynik fsh ostatnio robiłam 6.2012 i to był 3 dc i miałam 7,0

Ostatnia edycja:
Smerfeta ja dzisiaj też imprezuje. Idę do kumpeli z flaszeczką;-) Jej mąż wraca o 21 z pracy, także jak wróci (mają małe dzieci) to idziemy na mmiasto:szok::-D:wściekła/y: :):):
Dagna​ na AMH ja się nie znam zbyt dobrze, ale powyżej jeden to chyba jeszcze nie jest tak źle?

smerfeta ide dziś na 18.15 do drka i mam nadzieję, że będzie to kwestia kiedy a nie czy zrobimy iui. Boję się, że znowu coś nie wypali, ale nie chcę się nakręcać że będzie źle. Odezwę się dopiero w pon bo nie będę miała neta.

No dzięwdzęta życzę wszystkim dobrej zabawy!!!!!!:-):-D:-)

My z M po weselu z poprzedniej soboty w ten weekend odpoczywamy, mamy zamiar wyjechac do lasu, na grzybki, pooddychac świeżym powietrzem:)

Kasik jakoś nie wierzę, cobyś sobie nic kupiła:-D

Dagna mam nadzieję, że Twój wynik nie jest jeszcze taki zły:tak:, patrząc na Twoją przeszłość chorobową....tym bardziej.

Ladybea powodzenia życzę i obyś wkońcu miała swoje I iui !!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Nati, Enni: nie nie wynik nie jest zły bo jest jednak powyżej 1 ale tak jak dziewczyny pisały patrząc na moj wiek to jednak powinien być w normie a nawet ponad, ale co organizm to inna historia:/ nie mam sie póki co martwić:) jak lekarz powie ze jest kiepsko to bede gryźć paznokcie:) wiecie ze ja jestem optymistka forum:)

Oj laski
Ponarzekały a teraz proszę zakasać rękawy i do roboty jakiejkolwiek i nie myśleć za dużo go zamiar na oddział położniczy trafimy na psychiatrię
Damy radę my też zasłużyłyśmy na te kopy od środka :-D
Fajnie ze jesteśmy tu razem :-D :-D :-D

reklama
Oj dziewczynki jak Wy mnie już dobrze znacie ;-):-D Zakupy skromne ale udane :tak: Dla koleżanki śliczna imprezowa torebka i piękny storczyk a do niego super doniczka a dla mnie ....... no cóż, nie wytrzymałam i kupiłam bluzeczkę ale tylko to bo rajstopy i podkolanówki się nie liczą, prawda? :-D:rofl2::-D

Do góry