reklama
smerfeta
Fanka BB :)
no to po prostu CUD
no i zapewne szok dla niej ale kurcze na taki cud każda z nas dłuuugo czeka 

ladybea- udanej imprezki
dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna
zapalenie oskrzeli leczę grzecznie i nie wystawiam nosa za okno
biorę clo i czekam na utęskniony 11dc
Moja szefowa kręci nosem, bo teraz wzięłam 3 dni L4, a przed końcem miesiąca ponownie będę potrzebowała dzień wolny na wizytę u gin, całe szczęście, że ten cykl jakoś szybko nadszedł... i oby moja pierwsza IUI sie odbyła... natrulanie liczę na pozytywny wynik
trzymam kciuki za resztę, Piaska- liczę, że odczarujesz
dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna
trzymam kciuki za resztę, Piaska- liczę, że odczarujesz
Monisia29
Początkująca w BB
czesc dziewczyny!!!orientujecie sie moze co sie dzieje w przypadku kiedy mam niedrozny lewy jajowod ,mam miec inseminacje w nastepnym m-cu i co bedzie jezeli pecherzyk bede miala akurat po lewej stronie?czy mimo wszystko jest sens robic iui?z gory dziekuje za odpowiedz
kasik36
Monisia tak jak mówi Asita nie ma sensu robić IUI jeżeli pęcherzyki są na niedrożnym jajowodzie.
Dziewczynki a co tutaj tak pusto ostatnio?
Piaska czekamy na wieści :-)
Dziewczynki a co tutaj tak pusto ostatnio?
Piaska czekamy na wieści :-)
Do lekarza wybieram się dopiero wieczorkiem. Tak na prawdę mieliśmy się starać jeszcze 3 miesiące naturalnie, ale się okazało, że mam redukcję w firmie i mnie ona dotknęła. Więc mam jeszcze 3 miesiące na zajście w ciążę. Chciałabym zwiększyć szanse, dlatego insemka wydaje mi się dobrym rozwiązaniem.
A jak się nie uda, będę próbować dalej, bo to nie koniec świata, ale na pewno będzie ciężej.
A jak się nie uda, będę próbować dalej, bo to nie koniec świata, ale na pewno będzie ciężej.
kasik36
Piaska no to się spinaj kochana ;-) Nie chcę Cię martwić ale mamy takie prawo w Polsce, że do 3 miesiąca ciąży można zwolnić pracownika :-( Ale tak jak piszesz - to nie koniec świata, dasz radę
:-) Napisz koniecznie wieczorkiem jak wizyta.

reklama
smerfeta
Kasik zastanowiło mnie to o czym napisałaś o możliwości zwolnienia pracownicy w ciąży, więc poszukałam w necie. To o czym piszesz nie obowiązuje do umów o pracę zawartych na czas nieokreślony. Jeśli jednak pracodawca robi zwolnienia grupowe to moze zaproponować umowę zmieniającą warunki pracy i płacy, jednak nie mogą być one krzywdzące.
Starałam się patrzeć na materiały z tego roku... Chyba że po maju 2013 były jeszcze jakieś zmiany - to faktycznie mogę nie mieć racji :-( Ale oby nie, bo u mnie w pracy nigdy nie znasz dnia ani godziny :-S
Starałam się patrzeć na materiały z tego roku... Chyba że po maju 2013 były jeszcze jakieś zmiany - to faktycznie mogę nie mieć racji :-( Ale oby nie, bo u mnie w pracy nigdy nie znasz dnia ani godziny :-S
Podziel się: