brydziajones- to ładny pęchol jak na PCO

16 mm to u mnie już by był sukces. Powodzenia na pierwszej stymulce, u mnie w poniedziałek się wyjaśni...i IUI będę miała jeszcze w pazdzierniku
ladybea- trzymam kciuki

i śle fluidy oby wyszło... Zaraz po testowaniu daj znać....
nati- super

wiedziałam, że będzie dobrze
Piaska- robiłaś betę?? czy testy z apteki?? jak coś leć na betę

może zafasolkowałaś... czego Ci życzę z całego serca
Dziewczyny... ratujcie...
dziś byliśmy na obiedzie u moich teściów, zawsze miałam z nimi super kontakt i wszystko było miło i cudnie. Niedawno moja teściowa ( nie ode mnie) dowiedziała się, że nie możemy naturalnie zajść w ciążę i że startujemy z IUI , a następnie jak to nie wyjdzie do in vitro. I dziś przy obiedzie się zaczęło...
Teściowa jest bardzo pobożna... i chyba sądzi, że jest święta... i walnęła tekst, że słyszała o przypadku, gdzie dziecko do in vitro urodziło się z wadą serca i że to wszystko jest niebezpieczne i że ...standardowe teksty ludzie przeciw

Nie ukrywam, że czasem teściowe wspierali Nas finansowo, a my nigdy nie tłumaczyliśmy na jakie leczenie jeździmy (wiedziałam, że jak się dowiedzą będzie dym) no i dziś usłyszałam, że ich pieniądze nie będą pomagały w takich rzeczach... stanęłam jak wryta...
jest mi źle, bo nie chce się z nią kłócić, mam swoje zdanie i się tego trzymam ale jest mi przykro, że zamiast wsparcia otrzymałam wykład moralny.
teściowa pewnie nawet nie wie co to IUI a co in vitro... i jaka jest róznica... ale cóż nie chciała słuchać- bo wie lepiej