reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dzień dobry

Moja teściowa nie jest osobą wierzącą ale my jej nie wtajemniczamy bo jest za dużą plotkarą ;-)

powód ten sam co u nas;-) moja teściowa chodzi do kościoła i nie ma nic przeciw wposmaganiu wszelkimi sposobami (wiem bo moja szwagierka ma kłopot z zajściem w ciążę i temat się wywiązał i znam jej zdanie) , ale jak sobie uświadomiliśmy jaki głuchy telefon pójdzie kto komu będzie info przekazywał to uznaliśmy że nie potrzebujemy żeby na końcu był pomidor:-D dobrze że moja mama jest dyskretna (choć boi się ivf) i wolałaby żebyśmy spróbowali iui, bo mniejsza ingerencja w mój organizm. ale moja mama to się pobierania krwi boi:-)

Przykład jak dziś usłyszałam DDTVN policjant jeździ do wypadków śmiertelnych i wypowiadał się ze czasami musi wręcz prosić ludzi do których np dotrze przed najbliższą rodziną żeby nie dzwonili powiedzmy do żony zanim oni się z nią skontaktują a ludzie niestety uwielbiają pastwić się nad czyimś bólem

widziałam ten wywiad. 100% racji ma ten policjant. niektórzy ludzie lubią czyjeś tragedie:szok::baffled:

Cieszę się, że na TLC emitują program o in vitro- może dzięki temu społeczeństwo inaczej spojrzy na tą "walkę" i długoletnie leczenie

ja na to nie liczę, jeśli ktoś jest przeciwko ivf to taki program tego nie zmieni. poza tym emitowany jest na kanale o którego istnieniu ja np do tej pory nie wiedziałam. nie wiedziałam, że go mam abonamencie :baffled: ponadto umówmy się 22:30 nie jest to szczęśliwa pora dla programu o takiej tematyce. ja zainteresowana tematem jestem, a powtórki oglądam. jeśli któraś z Was nie oglądała to dziś o 16 powtórka :-)

udanego słonecznego dnia:-)

Merlin nie zazdroszczę. Może gdybyś była córką a nie synową to miałaby inne podejście, a przynajmniej pozwoliłaby żebyście jej wyjasnili na czym to polega. Bo wiesz szczególnie w starszym społeczeństwie panuje przekonanie że jak nie macie dzieci to pewnie jest to z twojej "winy". Moj teść jak mi kiedyś powiedział że jestem u niego i tu on ma rację - przestałam się odzywać, a jeżdze do niego tylko ze względu na męża.,
Magdam program powtarzają też w niedzielę o 12.
Trzymajcie się dziewczynki w ten piękny dzień

Cześć wszystkim:)
Właśnie wróciłam z rejestracji z polnej...tam jest normalnie kosmos, ale w rejestracji jest spokój. Więc sprawa wygląda następująco, w tym roku już nie rejestrują!!!, niektóre stymulacje są przesunięte na przyszły rok!!! bo faktycznie kasy juz nie ma.

Enni musisz dzonić do swojego lekarza prowadzacego i to on Ci powie jak sprawa wygląda!!! Jeżeli jest to prof. J to nie wiem czy się dziś do niego dodzwonisz, bo jest od wczoraj w W-wie na rozmowach dotyczacych własnie kasy.

Miłego dzionka życzę:)

Nati wielkie dzieki:) Wiesz do prof.J wysłałam smsa może sie odezwie, a jak nie to w poniedziałek będę dzwonić. Nie mogę się w ogóle dodzwonić do pani U. nie odbieraja tel albo zajete non stop:( a kiedy masz kwalifikacje?

reklama
Co do moich wyników i całej przebytej drogi "leczeniowej", to stwierdziła babeczka, że HCG ok, ale jest troche stare bo z 2007r i może coś sie tam mogło zmienić, więc lekarz na kwalifikacji uwzględni mi to ale będzie chciał jakieś świeższe badanie mi zlecić, a tym samym kwalifikacja przeciągnie sie w czasie. Zaproponowała iść teraz gdzieś do lekarza żeby zrobić np. badanie macicy w 3d, żeby mieć świeży obraz mojego "wnętrza".
A teraz uwaga kwalifikację prawdopodobnie będe miała w drugiej połowie 2014r:szok::szok::szok::szok::szok::szok:, chyba że szpital otrzyma dodatkowe pieniążki, to wtedy szybciej!!!!!!! To jest jakiś KOSMOS!!!!! Ale i tak mi nie powiedziała co i jak, bo sami nic nie wiedzą co będzie!!!!

Do góry