reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
DZIEWCZYNY mam pytanie czy mierzycie temperature? bo ja to robiłam to tej pory i nie wiem czy teraz przy stymulacji i IUI jest sens. Zauważyłam skok co mnie cieszy bo bardzo rzadko go ostatnio widziałam, ale to wszystko leki pewnie.

reklama
MagdaM33 ja też się nie znam, ale teraz pomacalam brzuch i u mnie też coś czuje raz miękko raz twardziej, może to właśnie przed @ tak masz

78Lena napewno za wcześnie, mi lekarka kazała po 16 dniach zrobić, zresztą gdzieś już to pisałam trochę się powtarzam, ale trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Madziorek - a jak Ci się udało w naszej polsce na nzf zrobić iui, ja moge nawet pomarzyć o ifv na państwówce bo dawca nasienia :-(

MagdaM- spokojnie, ja z własnego doświadczenia wiem ze mnie czesto boli brzóch tu czy uwdzie ale nic nigdy u mnie nie znależli a gastrolog powiedział że tak już musi być na jakieś szczególne badania jestem za młoda więc pozostał ala syndrom leniwego jelita (tylko w głowie mi siedzi że jak bede stara i dostane raka jelita to już bedzie za póżno) no ale cóż POLSKA

Lena - trzymam kciuki &&& i się nie poddawaj :)

Dziewczynki dziś byłam na cmentarzu to mój pierwszy rok bez mojego dziadka i znowu sobie uświadomiłam jak mi go brak bo to z nim zawsze jeździłam :-( w sumie to moja najbliższa osoba której już nie ma ..........

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za kciuki, już jestem po......Mojej Pierwszej IUI :) było miło, bezboleśnie a nawet zabawnie bo moja gin jest światną babką:) Nasienie M było wzorowe, a ja po prostu sobie spoczęłam na foteliku, powiem Wam szczerze, że jak tak siedziałam a moja gin aplikowała spojrzałam w sufit i stwierdziłam, że właśnie tak i właśnie teraz poczynam Nasze dziecko:) Pewnie to wszystko głupie co piszę, ale niewiedzieć czemu pokładam w IUI wielkie nadzieje, choć spogladając w przeszłość to zawsze tak robiłam... i boję się, że znowu będzie to samo : na początku wielkie nadzieje a potem smutek i rozczarowanie:( Moja gin powiedziała, że w tym miesiącu wykonała 14 IUI u pacjętek i na chwile obecną ma 6 w ciąży... pomyślałam WOW świetny wynik liczę, że nie zaniżę statystyk:p Jestem umówiona z moją gin na wizytę 2. listopada, bo chce zobaczyć czy pęchole popękały wszystkie, wtedy też dowiem się co dalej.

Po powrocie do domku zjadłam przygotowaną przez M kolację, złapałam laptopa by Wam napisać a teraz poświęcę czas dla mojego M- czas nadrobić celibat, do którego mnie namówiłyście przed IUI :)

Piaska
- nie poddawaj się, tym razem nie wyszło... ale następnym się uda:)

MagdaM- nie myśl proszę tak negatywnie, bo wykraczesz. Kopniaka masz odemnie i w tej chwili proszę włączyć pozytywne myślenie... ja już wiem, że tym razem nic Ci nie przeszkodzi i wszystko pójdzie zgodnie z planem, wierzę w to!!!!!!

Lena
- mam nadzieję, że Twój "siusiany" test był w błędzie a beta miło Cię zaskoczy:) kciukasy:)

Nasza Kochana Weteranko- Dziękujemy za listę!!!! :)

Ladybea
- dziękuję za niespodziankę jaka na mnie czekała po powrocie, dziękuję, że jesteś i mnie wspierasz:) Teraz obie jedziemy na bardzo podobnym wózku i mam nadzieję, że również obie będziemy go pchały:) jak już się uda:)

no to merlin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co do IUI to nie wiem jak mi się udało;O O dzidzie walczę ponad dwa lata. Niemal rok od poronienia i nie zaszłam w 3 ciążę, więc pojechałam do mojego doktorka żeby sprawdził czy jest ok;) On mnie zapytał czy chcę IUI, ja powiedziałam, że nie wiem, zależy od kosztów. A doktor mi na to, że się kwalifikuje na NFZ. No i się przygotowuje do zabiegu, który będzie w tym lub przyszłym tyg... A, dziewczęta powiedzcie mi. Jak długa powinna być wstrzemięźliwość przed zabiegiem??:)

Heloł Dziewczynki! Paietacie mnie jeszcze? Dawno sie nie odzywalam, bo najpierw troche odpoczywalam, potem tez nic sie nie działo wielkiego. Jestem znowu na CLO, teraz drugi cykl. Jak teraz nie wyjdzie to dr zaproponował inny specyfik do stymulacji - Gonal. Pewnie sie zdecyduje. A jak nie, to styczniu sie przymierzam do pierwszej IUI.

patrze co tam u Was i trzymam za Was wszystkie wielkie kciuki! &&&&&

Pole, Joanna. - jak sie czujecie? Mam nadzieje, ze swietnie znosicie ciaze.

Sciskam Was wszystkie serdecznie.

reklama
Madziorek- ja ostatnio też o to pytałam i dziewczyny podpowiedziały, że 3-6 dni, więc ja byłam grzeczna, pełen celibat i regeneracja sił męża:) teraz mogę już nadrabiać:p, dziękuję za &&&&&&&&&&&&&&& :) i Tobie też moc kciuków:)

Agawa- witaj:), ja też byłam na clo- nie pomogło, potem gonal f 75jednostek- ale też bez rewelacji, później gonal 100 jednostek i już było lepiej:) dzięki gonalowi miałam dziś IUI :) Lek dobry ale niestety drogi:(

Do góry