reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik bardzo się cieszę, że tak ładnie poszło...odnośnie pracy to ja też kiedyś byłam holiczką :-) ale odkąd zmieniłam pracę 3 lata temu jakoś mi przeszło :-p chyba atmosfera jest zupełnie inna...ale są inne zalety więc coś za coś, nigdy nie można mieć wszystkiego :tak:

reklama
QUEEN no to teraz zaciskam kciuki żeby za 14 dni wynik bety był wysokiiiiiii :-)
KASIK-holiczko to dałaś czadu z tymi pęcholami ;-) teraz trzymam kciuki zavtranfer w poniedziałek no i następnie za mega wysokiiiiii wynik bety :-)
LADYBEA nie ma się czym denerwować hsg nie jest tak straszne jak niektóre dziewczyny piszą no i trwa tylko chwilę :-) trzymam kciuki zeby jajowody okazały się drożne &&&&&&&&

Kasik chyba bym tego babsztyla rozszarpała!!!!:wściekła/y:, ale najważniejsze że Twój doktorek dotrzymał słowa i będzie tak jak mówił:tak:. A jak będziesz miała tą nieprzyjemność i spotkasz tego babsztyla to jej podziękuj za jej uprzejmość!!! Teraz będę czekała razem z Tobą co z Twoimi komóreczkami!!! Niech się ładnie dzielą:-)

GizaS niech maluszek się ładnie wgryza w mamusię:-D, a rodzeństwo będzie czekać!!!

Miłego wieczorka Wam wszystkim życzę:)

ladybea,nic się nie stresuj i nie martw!!!sam zabieg trwa kilka minut..........nie wiem jak inne dziewczyny,ale jeśli mam być szczera ja czułam taki ból jak przy @.....tak w dole brzucha,był nieco silniejszy niz zwykle przy @,ale da sie wytrzymać i to bez dwóch zdań....:tak::tak::tak:,także NO STRES;-)

Merlin dziękuję ale ja nie jestem pomysłodawczynią listy, przejęłam pałeczkę po którejś dziewczynie z forum, która nas opuściła albo się gdzieś przeniosła. .
przeniosła na wątek - ivf z dofinansowaniem rządowym i na wątek adopcyjny ;-) a czy ktoś przede mną robił to nie pamiętam

W sob mam wizytę u gina i dowiemy się co dalej.

Smerfeta to od Ciebie przejęłam listę? Za nic w świecie nie pamiętam :sorry: A wiesz pamiętam jak kiedyś była rozmowa na forum o adopcji, że jakieś tam szkolenie dużo kosztuje. Dzisiaj rozmawiałam z dziewczyną z drugiego łóżka po punkcji i ona mi mówiła, że zapisała się na kurs w jakimś ośrodku chyba na Morenie jeżeli dobrze pamiętam i tam kurs nic nie kosztuje tylko czeka się około roku, są mile widziane datki ale nie konkretna suma. Jeżeli chcesz to podpytam przed transferem bo powinnam się z nią jeszcze widzieć, ma pół godziny przede mną.

Ostatnia edycja:
Dzięki Kasik, jak spotkasz tą dziewczynę to możesz zapytać, ale nie pali się, bo raczej zdam się na koleżankę, która pracuje (bądź pracowała) w domu dziecka. Zapytałam który OA mogłaby nam polecić. Zorientuje się i da mi znać. Jakby co, na Morene mam blisko.

hej dziewczynki:) poniżej aktualna lista:

Kara: 28.10.2013. IUI
Merlin: 30.10.2013. IUI
Kama: 31.10.2013. IUI
Buziak: 2 IUI 04.11.2013.
Aniołkowa mama: 4.11.2013 IUI
Esiek: zaczyna stymulacje do IVF
Queen: IUI 05.11.2013.
Anabel: 05.11.2013. udana wizyta u lekarza (pęcherzyk 21mm w 12dc tylko jeden)
Kasik: Owocna punkcja 6.11.2013. g. 9:20
Ladybea: bezbolesne HSG 7.11.2013. g. 8:30
MagdaM33: 8.11.2013 odbiór wyników badań
Dagna: 8.11.2013 wizyta u gin
Anabel: 8.11.2013 wizyta u gin żeby sprawdzić czy pęchol pękł
Smerfeta: 9.11.2013 wizyta u gina
Kasik: 11.11.2013. udany transfer
Majka K: 12.11- wizyta u gin aby ustalić początki drogi
Merlin: 13.11.2013. wysoka beta
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kara: 14.11.2013. wysoka beta
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
78Lena: 14.11.2013. wizyta u gina w celu ustalenia dalszych kroków
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
Brydziajones: 18.11.2013 planowany termin 1 IUI
Queen: wysoka beta na TYM jednym pęcherzyku
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Nati: oczekiwanie na koniec @ i udane działania w kolejnym cyklu, 09.11.2013- wizyta u gina
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Brydziajones- ależ kochana Ty jesteś na liście, dodałam Cię do niej wczoraj:)

a teraz mega prośba do Wszystkich....
Proszę nie pytajcie się czy możecie być na liście... oczywiście każda z Was może bo lista jest Nas wszystkich i proszę abyście same dopisywały siebie i swoje terminy, plany itd, bo codzienna aktualizacja pochłania mi trochę czasu:-)

Tak więc lista nie ma szefa:) Ma pomysłodawczynię- Smerfeta, następczynię Kasik... a teraz ma Nas wszystkie- moderatorki:)
Jak ktoś się chce dopisać- niech skopiuje najaktualniejszą listę, dopisze swoje daty i palny i wklei na forum:tak: Wówczas na liście nie będzie nikogo brakować:)
cieszę się, że lista przypadła Wam do gustu ale musicie mi trochę pomóc, bo sama tego nie ogarnę:no: a jak chcecie, to zrobimy dyżury i każda będzie miała listę w opiece na tydzień:)

reklama
Do góry