reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Poza tym Blue nie ma szans na adopcje i Jej sytuacja finansowa po tylu próbach nazywa sie długi:(

MagdaM wiem o czym piszesz, bo ja chyba każdego dnia udaje, ze jestem silna, ze wszystko kontroluje, ze nawet jak mam na głowie pół swiata to i tak dam radę.
Ale czasem ogrania mnie taka niemoc, ze strach. Co gorsze nie mogę tego z siebie wyrzucić, bo na mojej "pozornej" sile wspierają sie inni, wiec wtedy sie dopiero podle czuje..

strasznie się smucę jak czytam o Blue. tyle niesprawiedliwości...

Pole dobrze wiem że wiesz. buziaki

dobrze wiem , że wy wszystkie wiecie. dlatego cieszę się ogromnie że jesteście i dziękuję Wam za to.

Magda a chcesz baciki????:))

Poproszę:szok:

Ale będzie co ma być, oby było zdrowe to niech i trzy cesarki bedą...

i tego się trzymajmy:-)

Jest jeszcze jeden powód, ja mam 3 zarodki zamrożone i chce je zabrać. A po cesarce trzeba czekać...a same wiecie, ze u mnie czas inaczej biegnie...

a tego to o Tobie nie wiedziałam:zawstydzona/y:

oficjalnie w karcie na 10.01
Ale cesarkę lekarz chce miedzy świętami a nowym rokiem. To mnie tez stresuje, bo dziecko o rok młodsze w sumie od swojego rocznika i na wstępie będzie miało pod górkę:(
Nic nie mam gotowego...żyje w trzech mieszkaniach, w każdym bajzel, w każdym inne rzeczy, przed przeprowadzka, której teraz nie dokonam, bo nie mam jeszcze łóżka z materacem do spania dla nas...
Mama mi ostatnio powiedział, ze chociaż mi torbę do szpitala spakuje, bo pojadę z niczym...
Bo ja przecież na wszystko mam czas...głupia jestem jak but...

kurcze dobrze ze Mama Twoja ogarnia, bo to faktycznie tuż tuż, aż mam ciarki :-)

właśnie oglądam powtórkę programu "In vitro..." ale się zryczałam jak ta dziewczyna urodziła. wspaniałe, aż ciepło na sercu poczułam.
policzyłam na palcach i stwierdzam wszem i wobec, że za około rok ja też tak będę :-)

co myślicie na poruszony w tym odcinek temat: mówić dziecku, że jest z in vitro?

kasik36 a jest estrofem dowcipny? nie wiedzialam tego... wiem ze lutka jest.... estrofem jak bierzez przed owulka hamuje rosniecie pecherzykow ale po owulce powoduje ze endometrium jest wieksze zeby organizm mogl przyjac ewentualna ciaze... tak mi to jakos tlumaczyl moj ginek...

Olusia to ten sam estrofem tylko przed stymulacją miałam brać doustnie a po punkcji dowcipnie, 3 razy pytałam czy na pewno ale potwierdziło mi to 2 lekarzy, w tym mój doktorek i wredna pani B ;-)

To kasik czlowiek uczy sie cale zycie... nawet nie wiedzialam ze taki jest... ze mozna i tak i tak brac.. :-) juz cos wiecej wiem na ten temat:happy2:

Dziękuję Wam za kciuki , jesteście kochane.
Niestety nie udało się .:no:

Mam nadzieję , że uda nam się stanąć do drugiej próby w grudniu .:-(

Kara86:22.11.2013 podgląd pęcholi
AgaJa82: 22.11.2013. - wizyta u gin i decyzja kiedy 2 IUI

Bziunia:25.11.2013 beta (chyba,że wcześniej przyjdzie @)
Anabel87 - 26.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH, początek grudnia HSG
Majka K: 26.11.2013.- wynik AMH, HSG prawdopodobnie 02.12.2013

Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
agha: 28.11.2013. wysoka beta
Merlin: w listopadzie starania naturalne, na grudzień planowana 2 IUI
Asita: 2 pęchole w tym jeden dominujący - starania: "żywioł" - 7.12.2013 przewidywany termin @
78Lena: stymulacja i jakoś koło 12 grudnia II iui
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Nati35 : grudzień histeroskopia
Ladybea: naturalne starania do końca roku a potem ...
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
MagdaM33: styczeń 2014 IVF
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

reklama
Do góry