ladybea
Fanka BB :)
MERLIN widzę że się tak wzięłaś do "roboty", że nie masz dla nas czasu :-) Nic to, najważniejsze żeby efekt był
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym Blue nie ma szans na adopcje i Jej sytuacja finansowa po tylu próbach nazywa sie długi
MagdaM wiem o czym piszesz, bo ja chyba każdego dnia udaje, ze jestem silna, ze wszystko kontroluje, ze nawet jak mam na głowie pół swiata to i tak dam radę.
Ale czasem ogrania mnie taka niemoc, ze strach. Co gorsze nie mogę tego z siebie wyrzucić, bo na mojej "pozornej" sile wspierają sie inni, wiec wtedy sie dopiero podle czuje..
Magda a chcesz baciki????)
Ale będzie co ma być, oby było zdrowe to niech i trzy cesarki bedą...
Jest jeszcze jeden powód, ja mam 3 zarodki zamrożone i chce je zabrać. A po cesarce trzeba czekać...a same wiecie, ze u mnie czas inaczej biegnie...
oficjalnie w karcie na 10.01
Ale cesarkę lekarz chce miedzy świętami a nowym rokiem. To mnie tez stresuje, bo dziecko o rok młodsze w sumie od swojego rocznika i na wstępie będzie miało pod górkę
Nic nie mam gotowego...żyje w trzech mieszkaniach, w każdym bajzel, w każdym inne rzeczy, przed przeprowadzka, której teraz nie dokonam, bo nie mam jeszcze łóżka z materacem do spania dla nas...
Mama mi ostatnio powiedział, ze chociaż mi torbę do szpitala spakuje, bo pojadę z niczym...
Bo ja przecież na wszystko mam czas...głupia jestem jak but...
Dziękuję Wam za kciuki , jesteście kochane.
Niestety nie udało się .
Mam nadzieję , że uda nam się stanąć do drugiej próby w grudniu .:-(