reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
bziunia kurde a tak Ci zyczylam wysokiej bety :( odbij sobie na andrzejkach poki mozesz. Ja andrzej spedze z moim 'bohaterem' w domu.
Kto moze i planuje tance i hulanki na andrzejki - UDANEJ ZABAWY :

reklama
Bziunia przykro mi :-(

Ja jutro idę na Andrzejki ale po dzisiejszym dniu nic mi się nie chce, same problemy w pracy, złośliwości rzeczy martwych, jutro koniec miesiąca a popsuł się główny komp i już drugi dzień magik siedzi i nic nie wymyślił, właśnie kupiłam drugi ale się składa i nie wiadomo czy do jutra wszystko zainstalują. Poza tym mam remont w pracy i cały dzień łażą budowlańcy a wiadomo jak to jest - głośno, klną, gadają i tylko kawy by pili i papierosy palili. Chętnie bym to wszystko rzuciła i uciekła daleko, gdzie nikt mnie nie znajdzie :-(

Witam,

U mnie się troszkę dzieje. Dziś miałam iść na betę jednak wczoraj wieczorem 23 dc, i 10 dni po IUI dostałam plamień. Mówię "no pięknie okres i to jeszcze tak szybko". Jednak przez całą noc nie było ani jednej plamki, pomyślałam, że zapewne się rozkręca franca ale do 12 nic !!!:szok: jednak popołudniu zaczęłam znowu plamić ale bardzo skąpo. Napisałam więc do doktorka smska, czy nadal mam brać duphaston czy uznać te plamienia jako początek nowego cyklu. Odpisał mi, że jeszcze jutro mam brać duphaston i jak mi się uda to zrobić betę. Jednak nie sądzę, aby w sobotę pracowało jakieś laboratorium :/ więc odpuszczam do poniedziałku badania krwi i czekam czy te plamienia to rozkręcenie przed @.

Całuje Was gorąco i trzymam kciukasy :*

Madziulka Rz a klientki które obsługiwałaś po godzinach nie mogłyby być Twoimi świadkami w sądzie??

Hejka!

MagdaM gdy czytam Twoje posty dotyczące emocji, czy wątpliwości dotyczących ivf, procedury, antyków, to jakbym czytała własne myśli ;-) też miałam takie dziwne myśli, ale tłumaczyłam sobie że to po to by nie było torbieli. A dodatkowo będąc na antykach plusem było to że można szaleć ile się do, bo nie było tych myśli z tyłu głowy-może nie mogę tak skakać, biegać itp, bo może jestem w ciąży ;-) :-D Więc na przekór wykorzystaj ten czas na tańce łamańce i inne szaleństwa ;-)

:-D ja się zastanawiam czy z przyzwyczajenia nie będę pod koniec cyklu żyła nadzieją że może @ jednak nie przyjdzie :-D

bziunia przykro mi,

agha to oczekuję na wieści:tak:

Agha nikt nie chce iść do sądu, dla obcego, a jak znalazłam sąsiadkę , to sędzina powiedziała , że nie jest wiarygodna, ponieważ nie posiada takiej wiedzy.

Nieważne już , nic już nie zmienię , a szkoda nerwów moich , bo parę dni wcześniej jestem na tabletkach.

Teraz najważniejsza jest nasza druga próba ok 5 grudnia, by to Św Mikołaj zrobił nam prezencik na całe życie.
:-)
Trzymam kciuki za wszystkie bety i próby grudniowe , by ten magiczny czas obsypał nas wszystkie prezentami :-)

kasik36 - oj pobaw się za mnie do białego rana ... :-)
78LENA - oj chciałabym zapamiętałabym je do końca życia :tak:
bziunia - bardzo mi przykro, trzymaj się kochana
agha - oby @ nie przyszła , może lekkie plamienia to objaw zagnieżdżania się zarodka !

ja właśnie prawie skończyłam się pakować a jutro 6 rano wyjazd i izba przyjęć na Polnej wita ...i marzenia aby wreszcie zobaczyć serduszko fasolki !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry