Kasica82 - rozumeim dokładnie, że nie chcesz tego testu zrobić, ja mam dokładnie to samo, co miesiąc - tu mnie kusi, ale wolę na @ poczekać - a wtedy, to tak bardzo boli
Lena - Ty już za kilka dni będziesz wiedziała, wierzę mocno, że ogłsisz Nam bardzo radosne nowiny.:-)
A ja wciąż czekam, dzisiaj byłam na Progesteronie, bo lekarz kazał mi zrobić. Jutro mam wynik i wieczorem podjadę do niego, tak jak prosił. Zobaczymy co i jak. Myślicie, że po tym wyniku już coś mogę się domyślać, czy to nie mam nic do rzeczy na tą chwilę?

Lena - Ty już za kilka dni będziesz wiedziała, wierzę mocno, że ogłsisz Nam bardzo radosne nowiny.:-)
A ja wciąż czekam, dzisiaj byłam na Progesteronie, bo lekarz kazał mi zrobić. Jutro mam wynik i wieczorem podjadę do niego, tak jak prosił. Zobaczymy co i jak. Myślicie, że po tym wyniku już coś mogę się domyślać, czy to nie mam nic do rzeczy na tą chwilę?
no normalnie masakra. a biorę 4x1.
Ale dajmy spokój już temu, najważniejsze, że Was zakwalifikują. Co do badania AMH to możesz je zrobić o każdej porze dnia i nocy (no może z tą nocą przesadziałam;-)) i dzień cyklu również nie jest ważny. To jest wynik bezwględny, nie ma na niego wpływu nic i niestety nie można go poprawić ani lekami ani niczym innym ale jest bardzo ważny bo pokazuje ile masz jeszcze czasu na staranka.