reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Magda,kasik,my też właśnie wróciliśmy z kościoła,my chodzimy na 12.30 i zawsze msza trwa godzinkę,a dzis 45 mintu,bo chyba i księdzu też było zimno!!ja też w nogi zmarzłam,że ho ho!1czapkę ubrałam ciepły szal i jakos sie wytrzymało;-)
Jutro mamy kolędę.
Zmykam na obiadek,a potem leniuchowanie z książką i kubkiem gorącej herbatki:)

reklama
Hej dziewczynki u Nas tez zima na calego,sniegu napadala cala fura.I mnie zadnych objawow narazie,ani na @ ani na ciaze.Wytrzymac jeszcze tydzien musze
Kasica82-Ty to juz jutro albo we wt testowac mozesz spokojnie i tak dlugo wytrzymalas kochana.

Witam Was wieczornie mam pytanko do osób, które robiły badanie AMH w których dniach najlepiej je zrobić, bo pani z laboratorium pow. Że od 2 do 4 dc. A lekarz nie miał wytycznych. Pozdrawiam ciepło

Nie lubię nie lubię i juz...PANI ZIMY...
Zasmialam sie jak napisałaś Magdo o tej bieliźnie jako ekwipunek do kościoła;)
Pewnego roku pojechaliśmy do Kanady i był to kwiecień czyli wiosna.
A wiosna kanadyjska była taka, ze chciały mi odpaść wszystkie członki...choć na ulicy mozna było spotkać ludzi w krótkim rekawku...
Zaczęliśmy od kupna kozakow i kurtek, co nie było łatwe, bo juz nawet nie było pozimowych wyprzedaży. Miałam wybór z 3 par butów;)
Ale kiedy pytaliśmy o rękawiczki i czapki miny sprzedawców były bezcenne.
To był jedyny raz kiedy docenilam chińska tandetę, bo z jakiegoś zaplecza Chińczyk wygrzebal rękawiczki.
Pojecie zimna jak wszystko jest względne.
A ja nieustannie myśle o moich mrozakach...

Dziewczynki dzisiaj rano zobaczylam na papierze w toalecie lekko czerwony kolor-wiem juz dokladnie co to oznacza-jestem zalamana:no:To dopiero 26 d.c.i koniec nadziei.Dlaczego?

EwciaK :( tak mi przykro... ale nie załamuj się, to dopiero pierwsza próba. Widocznie tak miało być. Statystycznie udaje się za drugim lub trzecim razem :tak:. Wszystko przed Tobą.

witam dziewczynki
Nie było mnie przez weekend, byłam w górach połazić:-)pogoda była cudowna.
Całą droge w góry było mi bardzo niedobrze no i tak mój M namówił mnie na test. Jedna kreska:-( a na domiar tego wczoraj rano przyszła paskuda i to ze zdwojona siłą. Nic, w tym miesiącu odpuszczam, bo m wyjażdża z syniekm na ferie. Spróbujemy od marca.

Ewciak bardzo mi przykro, walczymy razem dalej
pole zimę lubię ale jak jest śnieg słoneczko i tak max -5, no i jak jest jeszcze troche grosza na narty...;-)

Dziewczynki, a co tu dzisiaj taka cisza????

Ostatnia edycja:
Lime - dziękuję za słowa otuchy:-)

Lena78 - jesteśmy w tej samej sytuacji i nic innego Nam nie zostaje, jak dalej walczyć i nie poddawać się.

Jest mi tak bardzo smutno, obiecywałam sobie, że nie będę się załamywać, ale teraz nie jest to takie łatwe. Tylko dlaczego miałam taki wysoki ten progesteron? To mnie zastanawia.

reklama
Do góry