reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Tak sobie mysle Kasik, ze sposób w jaki zyje M to dla Niego terapia, budowa domu to jeden z elementów. W każdym razie tak to obserwuje patrząc na tych co leczą sie z Nim. Nic nie robienie i frustracja na wszystko i wszystkich. To nie wydaje mi sie dobra droga na wyleczenie( dla takich co maja szanse) lub jak najdłuższe zycie. Dom na razie wirtualny w Gdansku.
Przypomnialo mi sie jak konkurent Twojego ojca złamał sobie nogę i unieruchomiony stracił władze, wiec tylko łaska wymachiwał...

reklama
Dziewczyny, chyba cos jest nie tak. podczas podcierania zauważyłam nitki krwi. to było godzinę temu, do tej pory nic.ale myślę, że to poczatek :mad: :(((((

Anika jutro idziesz na bete? Tak jak mowi Pole nitki krwi nie musze oznaczac porazki. Moze to szczatki po implantacji zarodka. Trzymam kciuki :)

Pole czyli jest szansa, ze osiadziecie w Gdansku? Czy tak jak do tej pory bedziecie kursowac miedzy W-wa a G-skiem?

Anika w takim razie MEGA kciuki bede trzymala od rana, jak bede przekrecala sie na drugi bok ;) bo ostatnio kiepsko spie w nocy wiec nadrabiam rano co w efekcie konczy sie pobudka o 10-tej ;) Jak tylko bedziesz miala wynik daj znac.

Aniko to póki co nie wiemy nic...teraz to wróżymy z fusów, choc w tym przypadku raczej ze strzępków krwi...
Sama wiesz, ze co ma byc to bedzie, a doszukiwanie sie znaków na niebie i ziemi niejedna z nas wyprowadzilo na manowce.

Kasik no nie całkiem. Zycie zawodowe M i Jego leczenie to Warszawa, wiec na osiad na północy nie mamy szans. Choc kiedyś Warszawa to 80% Jego zycia, dzis poniżej 50%.

Anika ja tez bardzo mocno trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&

luize zdradz po wizycie tajemnice kto siedzi w brzuszku.

pole ciesze sie, ze u Was lepiej i ze dom budujecie. Huhu poważna decyzja.....

A moj Piotrus wazy 2090g, duzy juz chłopak i pani doktor dzisiejszej nie polubił. Kopał w głowice jak zwariowany:)) bluzki nie wystawił, ale jajka oczywiscie jak najbardziej na wierzchu do kamery:))

sciskam Was wszystkie.

anika11 kciukasy za wysoka bete :)
Oj dziewczynki jak ja Wam zazdroszcze oczywiscie pozytywnie ze mozecie juz ogladac jajka i serduszka :)
Powiedzcie mi od ktorego i do ktorego dnia robia podgladanie do inseminacji :) moge w sumie poszukac w necie ale Wy kochane to skarbnica wiedzy :)

reklama
Gos to zalezy od Twojej owu i kliniki, ja mialam zazwyczaj usg w 2-3dc, pozniej w 10 i wtedy decyzja ile razy jeszcze i kiedy. Raz 10 dc bylam juz po owu i cala stymulacja poszlaaaa ale ja mialam zawsze krotkie cykle.

Do góry