reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
witam serdecznie kobietki :-)

Aniko trzymam kciuki za rozgoszczenie się kropka, czytałam ile Cię kosztowało bólu...ale czego się nie robi dla maleństwa :-) przesyłam wczesno ciążową energię :-)

Beti cóż za niespodziewany zwrot akcji :p :p ale tak jest chyba najlepiej bo człowiek nastawia się na coś innego, a tu nagle niespodzianka. My też mieliśmy mieć odwołaną IUI, a dosłownie kilka godzin przed okazało się, że jednak się odbędzie i cieszę się bo już byłam nastawiona na przyszły miesiąc więc nie miałam czasu o tym myśleć. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok trzymam kciuki :-)

Czytam wszystkie posty i zdałam sobie sprawę, że nasze problemy w porównaniu z Waszymi to naprawdę nic.....za wszystkie sprawy trzymam kciuki !!! :-)

Niebajko tylko błagam Cie nie przesadz w tej pracy!!!!!! mam nadzieję że nie zapieprzasz fizycznie!!!!!! Bo przyjadę i nakopię do dupy!!!! A puregon jest o 300 zł tańszy od gonalu :-)

Ojj tam, już tam! Nie myslcie sobie, ze jestem wyrodna matka, ale wiele kobiet pracuje w ciazy;) workow z cementem ani ziemniakami nie przerzucam, takze jest ok;) w pracy wszyscy wiedza no i teraz jakies luzy mamy ;) dzisiaj tylko musialam sie spiac, zeby wyjsc jutro wczesniej do lekarza;)

Kamisia jak sie czujesz?

Beti 300pln to troszkę lzej dla kieszeni;)

Aniko jak samopoczucie? Odlezyn nie masz?;D

Niebajko ja w przeciwieństwie do Ciebie obecnie jestem na urlopie, w piątek wizyta u lekarza i nie ma mowy żebym wyszła bez L4 :-) Tylko, że u mnie w pracy jest klima, która często jest źle ustawiona i jest zimno, z resztą różne chemie i tak dalej więc muszę zostać w domku :-)
Jeśli chodzi o mnie to czuję się dobrze, mój mąż się dobrze opiekuje no i odpoczywam :-)

Kamisia jak masz w pracy szkodliwe warunki to na bank dostaniesz l4.
Mnie od rana boli brzuch na @. Dziwne bo dopiero 22 dc chyba że hsg mi przestawilo cykl.
Tak w ogóle idę znowu na studia. Dopiero podyplomowke zrobiłam ale chce coś jeszcze a poza tym zajmę się czyms :)

Kamisia ja sie ciesze jak dziewczyny ida na l4 w ciąży, ale swira bym dostala w domu... tez nie mam najlepszych dla kobiet w ciąży warunkow w pracy, tez jest chemia itd.., ale uważam na siebie, wietrze itd...
W domu zamartwilabym sie na smierc:/ wystarczy ze zostaje sama na pare godzin i juz ryje sobie glowe:p po transferach bylo dokladnie to samo..w trakcie urlopu rowniez.. w pracy cos sie dzieje, czas leci szybciej, posmieje sie i nie jestem sama! W domu jeszcze sie nasiedze na macierzyńskim :D

Odpoczywaj!!:)))

reklama
Do góry