reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi a ile jest od kliniki do morza? I to spacer czy czyms podjechac?

Madziu tak we wtorek:-) a najlepsxy to mialam na mysli bajbardziej doswiadczony i fachowy:-)

Niebajko dzieki:-* jak mozesz polecic dobra wypozyczalnie aut to mozesz dac mi namuar. Bo niby szperalismy w necie i cos tam mamy ake wiesz jak to jes;-) co sprawdzone to sprawdzone:-) bo jednak plan taki ze wynajmujemy auto i wracamy do domu i jak bedzie trzwba to ba drugi dzien jedzuemy znowu do wro. To ok 3h wiec do przezycia a jednak wolimy spac w domu u mamusi:-D
Do morza trzeba podjechac tramwajem mozna :)
Nad Motława w centrum masz duzo knajpek tez :)

reklama
dziewczyny ja brałam dopochwowo 2 tabl 200mg 3 razy dziennie czyli 1200 mg. 100 mg musiałabym zapakować aż 12 tabletek. wiem, że różnica w cenie kolosalna. ale co jak mi ten progesteron spada.
zobaczę w poniedziałek jak przyswoił się ten lutinus, bo niby dawka słabsza, ale ponoć o wiele lepiej się wchłania.
i jeśli prg teraz wzrośnie to nie odważę się już kombinować.

siknęłam na test, są dwie krechy. oczywiście mam jeszcze jeden na jutro:sorry:

kredko kto najbardziej doświadczony i fachowy nie mam pojęcia. nie znam ich. nie śledziłam w necie. nas dr J na pierwszej wizycie skierował na konsultację do profesora Ł, stymulację miałam u dr W-O, a teraz weryfikację u dr W. punkcję robiła dr W-O, a transfer dr J.
było nie było z całym zespołem pracujemy na sukces:-) :)

Jezeli chodzi o nospe to oczywiscie mam w razie czego bo wiadomo ze niektóre skurcze moga byc groźne ale bol " miesiączkowy" mozna przezyc.
Mam kolezanke ktora jest terapeuta w ośrodku pedagogiczno-psychologicznym i ma wlasnie jak to ona mowi " dzieci nospowe" czyli generalnie normalne ale z obniżonym napięciem mięśniowym. Wpyw dużej ilości środków rozkurczajacych we wczesnej ciazy.
Wiec jako srodek prewencyjny to nie ew. w razie bardzo mocnych skurczy
Szanowna Pani,
informuję, iż o podaniu leku No-Spa w okresie ciąży i laktacji zawsze decyduje lekarz. Ze względu na brak wystarczających badań, No-Spa można stosować u pacjentek w okresie ciąży lub laktacji jedynie w przypadkach, gdy korzyść jego zastosowania przewyższa czynnik ryzyka. W razie wątpliwości proszę skontaktować się z lekarzem.

Kupilismy wczoraj miedzy oddaniem zolniezykow a IUI, przelezaly 4 godziny w samochodzie. Juz myslalam,ze nic z nich nie bedzie a tu prosze :) To musi byc dobry znak

Załączniki

• 1452340945979.jpg
    1452340945979.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 64
Madzia, nie dopuszczamy innego sikańca, jak z dwoma tłuściutkimi krechami ;) Kropeczek już się umeblował, więc tylko takie będziemy widzieć.

Lumia, plan opracowany, to teraz bez pośpiechu zaczynamy go wdrażać ;)

Kamisia :*

Lumia - plan najwazniejszy!!! A teraz jak juz go masz to pojdzie raz dwa!! Wiec kiedy i od jakiego badania zaczynasz???

Kredko, Tak jak napisała ZUZIK plan jest i teraz na spokojnie będę go wdrażać:) A dokładny plan działania i poszczególne badania wyjdą w praniu:)
Na razie muszę chwilę odpocząć od tego wszystkiego, poczekać na wyniki histopatologiczne oraz genetyczne, nabrać sił i rozpocząć dalszą walkę.
JEdyne co teraz zrobię to tylko kariotyp - może w przyszłym tyg, żeby mieć komplet do lekarza:)

Ememems
Coś ty naskrobała:p
Boże jednak jesteśmy inwigilowane...troszkę ten post Pana/Pani e-nospy mnie przeraził. Chyba musimy - do głębszych zwierzeń - uruchomić jakąs prywatną platformę:p

Kredko, Tak jak napisała ZUZIK plan jest i teraz na spokojnie będę go wdrażać:) A dokładny plan działania i poszczególne badania wyjdą w praniu:)
Na razie muszę chwilę odpocząć od tego wszystkiego, poczekać na wyniki histopatologiczne oraz genetyczne, nabrać sił i rozpocząć dalszą walkę.
JEdyne co teraz zrobię to tylko kariotyp - może w przyszłym tyg, żeby mieć komplet do lekarza:)

Ememems
Coś ty naskrobała:p
Boże jednak jesteśmy inwigilowane...troszkę ten post Pana/Pani e-nospy mnie przeraził. Chyba musimy - do głębszych zwierzeń - uruchomić jakąs prywatną platformę:p
Hahahahahaha to było wieki temu ale zdania nie zmieniam - no spa tylko w wyjątkowych sytuacjach

Szanowna Pani,
informuję, iż o podaniu leku No-Spa w okresie ciąży i laktacji zawsze decyduje lekarz. Ze względu na brak wystarczających badań, No-Spa można stosować u pacjentek w okresie ciąży lub laktacji jedynie w przypadkach, gdy korzyść jego zastosowania przewyższa czynnik ryzyka. W razie wątpliwości proszę skontaktować się z lekarzem.
Szanowny panie - napisałam "środki rozkurczowe" a nie no spa - istnieją rownież inne, nota bene tańsze na rynku.

Napisałam jedynie ze no spe mam i użyje jak bede potrzebowała - ja, na własna odpowiedzialność

Szanowny panie - napisałam "środki rozkurczowe" a nie no spa - istnieją rownież inne, nota bene tańsze na rynku.

Napisałam jedynie ze no spe mam i użyje jak bede potrzebowała - ja, na własna odpowiedzialność
Hahahahahaha cyrk na kołkach;-)

Poza tym - do pani/a od nospy - wypada sie przywitac jak sie wtraca na czyjes forum!!!

A i ulotki potrafimy czytac wiec wiemy co robimy;-)

reklama
Lumia - nie ma co na siłę robić badań, bo niestety większość jest kosztowna. Grunt to trafić na dobrego lekarza.

Beti -:data IUI to może jakiś znak? :-)

Madzia - czekam z niecierpliwością na wieści co u Ciebie.

Kredka - co Was czeka w klinice? Jakieś konkretne badania? Zabiegi?

Zuzik - a ty już kompletujesz? :-) i proszę wpisz mi wizytę 28 stycznia u gina bo chyba się skasowało.

Do góry