reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti...przylezie... Spójrz na to z innej strony. Przylezie później, wszystko się nieznacznie przesunie, bo może Twoje Aniołki tak chcą? A im nie można się sprzeciwiać ;) Głowa do góry! tyle co jej nie widać ;)

Beti, głową do góry! Wykrzycz wszystko, wyplacz się, powsciekaj i oczyść oczyść negatywnych emocji. Nie można można sobie wszystkiego dusić. Przyjdą dobre dni!

Niebajko, Kropek się mebluje- wszystko.przedstawia ;)

Lumia, Magda ;**

Pyreczka, jak u Ciebie?

Kredki, kciuki za ustalenia! Coś co na początku wydaje się bezsensowne, Z czasem nabiera klarownosci. Tego Wam życzę!!!

Stacy, Zuzik dobrze się Was czyta:)

Dziewczyny. ... nie wiem w sumie co mną kierowało, ale zrobiłam test. Nawet nie z pierwszego siku tylko z drugiego ale nic od rana nie piłam. Wyszedł cień cienia o_O Czy to możliwe? Spodziewana @ mam 20.01. Może to sprawka duphastonu? Chociaż poprzednio cienie nie wychodziły.

Pyreczko, zastrzyk może się utrzymywać do 12 dni, był tu juz takie przypadek... mam jednak nadzieję, ze u Ciebie to Kropek ;) poczekaj do 12 dni po iui i idź na betę, będzie jasność :)

reklama
Do góry