reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak, był opis z numerem, a teraz zniknęło wszystko.. wykończą mnie [emoji849]
z mojego doświadczenia te dwa zarodki to już pewniaki - masz przy nich oznaczenie liczbowe ? A kolejne jeszcze obserwują czy się rozwijają i czy również dołączą do depozytu. U nas najpierw też pojawiły się jeden w systemie, a kolejnego dnia jeszcze dwa kolejne ( z 6 doby) . A jednego nie było w depozycie wykazanego ponieważ był wybrany do świeżego transferu. Tak było w styczniu tego roku w moim przypadku [emoji6]

Ale mogły tam nie dotrzeć, czy to już pewniaki? Bo teraz mi zniknął wpis z depozytów i nie ma nic [emoji25][emoji25][emoji25]
Pewnie aktualizują 😉 ja sprawdziłam depozyt dopiero po telefonie od embriologa i mam dwa pliki tak jakby, w jednym były z 4 doby zarodki, a w drugim z piątej doby

A jak tam u Ciebie? Kulasz się? 😃❤️
Tak, nadal w dwupaku dziś 38+3. Mam nadzieję, że na dniach coś się zacznie dziać bo przeraża mnie wizja pobytu na patologii ciąży i indukcji porodu. No ale jak będzie trzeba to ze wszystkim sobie poradzimy. Myślę, że walka z niepłodnością to ogromna szkoła życia i później wszystko inne wydaje się łatwiejsze.
A Ciebie już senność dopada i pierwsze zachcianki ?

Tak, nadal w dwupaku dziś 38+3. Mam nadzieję, że na dniach coś się zacznie dziać bo przeraża mnie wizja pobytu na patologii ciąży i indukcji porodu. No ale jak będzie trzeba to ze wszystkim sobie poradzimy. Myślę, że walka z niepłodnością to ogromna szkoła życia i później wszystko inne wydaje się łatwiejsze.
A Ciebie już senność dopada i pierwsze zachcianki ?
Już po senności 😉 czasami mnie muli ale bywało gorzej hehe. Zachcianek nie mam ale co chwilę głodna się robię więc muszę uważać co jeść 🙄🤪

Już po senności 😉 czasami mnie muli ale bywało gorzej hehe. Zachcianek nie mam ale co chwilę głodna się robię więc muszę uważać co jeść 🙄🤪
a masz problemy z cukrem czy raczej pierwsze wyniki były ok? Bo w sumie dzieciaczki i organizm sam nam podpowiada czego potrzebuje. U mnie były takie napady np. na sok pomidorowy, buraki czy twarożki i zawsze w wynikach się potwierdzało np. że mam trochę za mało potasu.

reklama
a masz problemy z cukrem czy raczej pierwsze wyniki były ok? Bo w sumie dzieciaczki i organizm sam nam podpowiada czego potrzebuje. U mnie były takie napady np. na sok pomidorowy, buraki czy twarożki i zawsze w wynikach się potwierdzało np. że mam trochę za mało potasu.
Ja uważam że nie mam problemów z cukrem, natomiast położna uważa inaczej i twierdzi że mam za wysoki cukier na czczo, norma jest do 92 a ja mam 95 🙄 idę do diabetologa w czwartek.

Do góry