Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bralam 2miesiace przyszedl okres cieszylam sie ze ogarnie mi to i zatrzymal miesiaczke czekam juz 16dniPrzez ile miesięcy przy PCOS braliście ten suplement?
Jeśli nie jeśli Pani w ciąży. Sam ovarin nie powinien zatrzymać miesiączki, mogą też być problemu hormonalne.Bralam 2miesiace przyszedl okres cieszylam sie ze ogarnie mi to i zatrzymal miesiaczke czekam juz 16dni
Ovarin nie zatrzymuje miesiączki. Może skrócić cykle ale nie wydłużyć. To są same witaminy plus myo izotynolBralam 2miesiace przyszedl okres cieszylam sie ze ogarnie mi to i zatrzymal miesiaczke czekam juz 16dni
Jestem juz umowiona do ginekologa aktualnie dostalam jakis plamien od niedzieli.. wiec pewnie to okresJeśli nie jeśli Pani w ciąży. Sam ovarin nie powinien zatrzymać miesiączki, mogą też być problemu hormonalne.