tulipanek11
Zaangażowana w BB
Z obiema córkami jeden strzał dokładnie w owulacje. Robiłam testy. Jeden stosunek wystarczył 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana o pierwsza ciaze staralismy sie 6 miesiecy ale niestety ja stracilismy a o druga ciaze staralismy sie 3 miesiace i dzis 20 tydzgratulacjeDlugo się staraliście? U nas dopiero 4 cykl, wyniki męża nieciekawe, ale liczę na to, że wreszcie się uda
To ja tak miałam z pierwszą córka. Jeden strzał i już. Druga ciąża zaskoczyla w 3 cyklu a trzecia w drugim. Albo odwrotnieZ obiema córkami jeden strzał dokładnie w owulacje. Robiłam testy. Jeden stosunek wystarczył![]()
Ogólnie wynik nie jest jakoś bardzo zły,u nas ruch postępowy podobny i lekarz mówił że tragedii nie ma, chociaż norma minimalna powinna być 30%. Żywotność widzę że też poniżej normy jak u nas- w naszym przypadku lekarz powiedział żeby w okresie owulacyjnym do zbliżeń dochodziło codziennie, max co drugi bo plemniki w większości mogą nie przetrwać do następnego dnia. Spójrz też, że bardzo dużo jest plemników w ejakulacie a podczas badania odnoszą się do „wyrywkowej części”.. na plus też, że liczba plemników o prawidłowej budowie-zdatnych do zapłodnienia jest powyżej minimum... moje koleżanki zachodziły przy dużo gorszych wynikach, wiadomo każdy przypadek innyCzy przy takich wynikach męża może się udać?