reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

Nasz mały tez nie lubi przebierania i zmiany pampersa.Drze sie wtedy w niebogłosy jakby mu sie krzywda działa, jak juz śpiochy sa zapinane to sie uspokaja.
Poza tym przy kupce tez charczy i wydaje bardzo dziwne dzwieki, ale nie płacze więc myslę ze nie najgorzej to przechodzi ale i tak musze kupić jakies kropelki lub herbatkę moze wogóle by sie wtedy nie męczył.

efinka obydwie mamy Adrianka!!!!!

reklama
Nasz mały tez nie lubi przebierania i zmiany pampersa.Drze sie wtedy w niebogłosy jakby mu sie krzywda działa, jak juz śpiochy sa zapinane to sie uspokaja.
Poza tym przy kupce tez charczy i wydaje bardzo dziwne dzwieki, ale nie płacze więc myslę ze nie najgorzej to przechodzi ale i tak musze kupić jakies kropelki lub herbatkę moze wogóle by sie wtedy nie męczył.

efinka obydwie mamy Adrianka!!!!!

Rzeczywiście :)
Tak jakby charakterki mieli nawet podobne ;)

Ojjj mój Damianko podczas przewijania płacze jakbym mu robiła krzywdę i tak słodko płacze układając usteczka w podkówke i wydając głos LE-LE-LE, mamy ubaw z biednej kruszynki. Kurcze dziewczyny te forum jest tak przydatne, a już niedługo nas wywalą, co wtedy zrobimy? Juz nam sie urwie kontakt?

Agrafka zostaniemy przeniesione do innego podforum.
Dzieci urodzone w 2010- i tam będzie przeniesione nasze forum.
Całe szczęście!! bo kogo bym się radziła?? :))))

A i była położna. Na ten brak kupki kazała podać kawałek czopka glicer. i rzeczywiście za jakąś chwilę była kupka :) Mam nadzieję, że to jednorazowy brak, bo nie wyobrażam sobie co dzień dawać malutkiej czopek:( Dodam, że bolał ją brzuszek, i widać było że się męczy.

A moja Julcia uwielbia się kąpać, ale smarować oliwką już nie. Wrzeszczy jak opętana-a niby taki masażyk odpręża :)

Ostatnia edycja:
Za to Leoś uwielbia oliwkowanie, uspokaja się przy tym, a jak już go położymy na brzuszku to w ogóle full relaks :-) W kąpieli też w ogóle nie płacze, najgorszy jest moment wyciągania z wanienki - wtedy jest głośno :-)

a mój krzyczy jak go ubieram na spacerek, normalnie jak go przebieram w ciuszki to jest ok, ładnie sobie leży i gaworzy ale jak go ubieram na spacer to jakby go ze skóy obdzierali poprostu... nie wiem, może nie lubi swojego kombinezonu czy jak, nie spodobał mu się może. W sumie jak tak na niego patrzę to ok można powiedzieć że jest trochę "dziewczyński" bo czerwony w gwiazdki, może mu sprawię jakiś niebieski i będzie spokój :)

dziewczyny dajecie maluchom herbatki koprowe? ja mam z bobovity koprowa, pisze, że po 1 miesiacu, mój jutro konczy 3 tydzień, czy myslicie, że już mogę podać?

reklama
Do góry