Przyznam szczerze, że wpadło mi to do głowy ;D rzeczywiście wygląda jak pokemonspojrzeć na zdjęcie zony prezydenta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyznam szczerze, że wpadło mi to do głowy ;D rzeczywiście wygląda jak pokemonspojrzeć na zdjęcie zony prezydenta
Marianeczka, daruj sobie te mongolskie bajdy przekręcone jeszcze przez maszynkę zachodniego marketingu. Niedawno w telewizji mówili o jakimś małym chłopcu w Tybecie, który od 8 miesięcy nic nie je i nie pije a nawet nie oddycha, jeno siedzi w grocie i medytuje. Wierzysz ?marianeczka pisze:hmmm... ja tam nie wiem, bo nie probowalam, ale z tego, co wiem to "u nich" nie trwa 2-3 minuty, tylko nawet pare godzin. a sto? to przenosnia...
Haha, Kira, widzę że jak ja jesteś zwolenniczką intensywnych doznań !Kira25 pisze:marianeczka... czytalam kiedys cos o tych taoistycznych "sztuczkach"... chyba bym juz wolala te 5 minut, ale konkretnie, niz te ich wymysly... ja bym przy tym usnela, wiec po co mi taki maraton w zolwim tepie?? ;-)