• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak przerobić ubranko

czesc dziewczyny

jestem mama piatki dzieciaczkow. staram sie oszczedzac na czzym moge ale zeby im niczego nie braklo. ostatnio zajelam sie troche szyciem. i zastanawiam sie czy da sie przerobic ciuszki starszych corek tak zeby byly dla moich chlopakow. mam taka kurtke, super jakosci, dziewczynki ja uwielbialy bo jest ciepla i milutka i chcialabym ja przerobic dla chlopakow. mam teraz troche czasu isie za to wzielam. ta kurtka to bedzie niezle wyzwanie ale mam nadzije ze mi pomozecie :) co wy na to?

CAM00151.jpgCAM00152.jpg

Załączniki

• CAM00151.jpg
    CAM00151.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 178
  • CAM00152.jpg
    CAM00152.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 181
reklama
Ubranka warto kupować w sklepach internetowych z racji niższych cen i szerokiego wyboru,zresztą jak słusznie wspomniałaś teraz z okazji jesieni możemy spotkać naprawdę wiele promocji,więc czemu z tego nie skorzystać.

jak masz czas to mozesz sie pobawic, ja bym odprula kolniezyk i ufarbowala calosc, mozesz wymienic guziki, np. na takie koleczki i poluznic gumke z tylu aby nie bylo w formie plaszczyka, tylko bardziej proste, troche pracy a efekt moze byc super, powodzenia:)

nigdy nie mialam problemu aby kupic cos maluchom w sklepach z uzywana odzieza, poniewaz tak szybko rosna, ze szkoda kasy, ale odkrylam takie sklepy jak komisy z ubrankami dzieciecymi, mozna kupic na niewielkie pieniadzie bardzo fajne rzeczy, a do tego wstawic to z czego Wasze dzieci wyrosły, poszukajcie w swoich okolicach, coraz czesciej sie je spotyka, a fajna opcja:)

Czasem też można zaryzykować kupno używanych ubranek w sklepach typu SH,da się wyłowić prawdziwe perełki,jednak polecam szukać w tych internetowych,gdzie np u nas znajdziecie ubranka z bajkowymi motywami,dzieci je uwielbiają:)

chyba kazdy ma swoje ulubione miejsca, ja lubie robic zakupy dla coreczki w takim komisie z samymi dzieciecymi ubrankami, zawsze taniej, ladne i niezniszczone ubranka, bo takich nie przyjmuja i mozna zawsze wstawic to z czego mala juz wyrosla

Jeżeli akurat znajdę coś ładnego i co nie jest sprane,to nie mam żadnych oporów aby kupić takie ubranko w sklepie typu SH lub komisie,cena bardzo niska a można znaleźć fajne rzeczy. Podobnie zresztą jak w sklepach internetowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry