reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
Gosia Dominik Olisia przebije zaraz :-D:-D:-D Oliś ma coś około 85cm, a ma 2 lata i 7 miesięcy:-) Fakt, że Młody w pakiecie dostał gratis dodatkowy chromosom;-)
Nie wiem ile Jessica teraz waży, ale pewnie coś około 6500g, więc dalej z niej kruszynka, wzrostu ma 70cm, ale stopę ma długą, bo aż 12 cm:szok: To po tatusiu ;-) On ma 47 ;-)

Alanek 6 miesięcy i 3 dni:-)

7940 g i 67 cm :-)

A stópke ma 10 i pewnie bedzie miał
dużą gdzie już to widać do jego wzrostu tak jak Dominiś bo nie ma jeszcze 3 latek a kupuje buty z nr 25 :-p

\Kacha 12 cm łooooo matko hehe faktycznie stópki twoja gwiazda ma duże ;)

Patrysia Alanek do wzrostu to ma dużą wagę ;)

Gosiu długie ma i szczuplutkie, więc buciki na długość są w porządku, ale za to na szerokość są zdecydowanie za szerokie i non stop ta moja gwiazda gubi buty:-)

GOSIA Dominiś też z początku był krótki a pulchny za to stopa duża i tak teraz sie wyciągnął że jest duży jak na swój wiek i Alanek pewnie też tak będzie bo widać jak szybko mi przybiera i rośnie bo przy urodzeniu miał 52 cm a waga 3220 tak więc widać jak wyciąga no i stope ma dużą jak na swój wzrost :tak: pewnie i też zgubi jak zacznie mi się poruszac typu raczkowanie chodzenie:-)

Michasia ma prawie 8,5kg - 6 miesięcy i 3 tygodnie.
Ale mnie stópką zaciekawiłyście - miała 10, ale musze zmierzyć czy nie urosła;-)

reklama
Do góry