• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
My nosimy 74, ale jest już na styk.
Olo zaczyna nabierać masy. Do tej pory był chydy i długi. Ostatnio nóżki mu się papuśne zaczęły robić. Ciekawe ile teraz waży. Za pare dni idziemy na szczepienie, to się dowiem

o kurcze wiw - ale Kostek ma masę ;)
Czytałam ze dajesz kaszki z Hippa , one są na bank słodzone, jednocześnie on ma zalecone masaże i rehabilitację - na twoim miejscu starałabym się aby tak nie tył. Ma wowczas mniej możliwości ruchowych bo może ciężej mu się podnieść. Tak głośno myślę...

Nie do konca zgodzę sie z Kaja;-) Moja Paulinka w wieku 6 miesiecy miała 9100g...
Jadła tylko moje mleczko!!! Ruchowo była dobrze rozwinieta, powiedziałabym nawet, ze lepiej niz Agata, a ma prawie 2 kg mniej od Paulinki w tym wieku:tak:
Wiec wydaje mi sie, ze to indywidualna sprawa kazdego maluszka...
Owszem, dieta duzo daje, ale nie jest powiedziane, że duzo ważące dzieci są przekarmiane;-)
Tak głosno mysle... :-p

Asiowo - dobrze myslisz;-) ale jak wspomniałaś Paulinka była tylko na twoim mleczku a Kostek nie jest - dlatego tak sobie głośno wymyśliłam, że być może coś ma za dużo. Mogły też być różne wagi urodzeniowe, może Kostek urodził się duży - nie wiem. :tak: Zgadzać się oczywiście ze mną nie trzeba :-p:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry