reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

obudzilam sie z zapchanym nosem i bolem gardla. na wstepie mleczko z maselkim i miodzikim, bez czosnku bo do pracy trzeba bylo przyjsc ;) i juz mi lepiej :) mam nadzieje ze sie nie rozwinie w chorobe.

reklama
oj dziewczynki .kurujcie się i wygrzewajcie !
mi na przeziębienie, z którą walczyłam bezskutecznie 3 tyg. pomogło wygrzanie się w meksykańskich upałach ;) i mega intensywna zupa czosnkowa!
polecam szczególnie to drugie!!! to zupa na bazie rosołu wołowego z duszonym czosnkiemi podawana bardzo gorąca z wbitym surowym jajkiem, które ścina się po rozmieszaniu w zupie
stawia na nogi! :D

A ja od wczoraj rycze :( Maz z tesciami zmusili mnie do oddania mojego ukochanego psa- mial juz 6 miesiecy. Dobrze, ze chociaz sama go odwiozlam na miejsce i wiem ze ma tam dobrze, ale mi go brak !!! :( :( :( Nie potrafie wybaczyc ani mezowi ani reszcie rodziny. Mysle o wyprowadzce. I na swieta na pewno do nich nie pojade.

No bo stwierdzili ze 3 psy skoro ma sie urodzic dziecko to za duzo. Ja tak nie uwazam, mamy teraz duzy samochod kombi, a psiak juz dorosl i wszystko juz umial, nie brudzil w domu i grzeczny byl na spacerach. A co za roznica czy idzie sie na spacer z 2 czy z 3 psami? Dla mnie zadna. I byl wyjatkowo ze mna zwiazany a ja z nim. Zreszta bylam przy jego narodzinach, zajmowalam sie nim przez cale te 6 miesiecy.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ale maz mi zagrozil ze odda go komus jak mnie nie bedzie. Np. jak pojde do szpitala pozniej. :( :( :( :( :(
Najgorsze jest to ze jakies 2, 3 miesiace temu juz sie zgodzil, zeby pies zostal, tylko tesciowa mu wode z mozgu zrobila. :( :( :(
NIENAWIDZE JEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ale z jakiego powodu "za dużo"?
Mieszkacie może w kawalerce 26m na 11 piętrze, czy też za dużo wydajecie na jedzenie - bo nie rozumiem??
czy za bardzo absorbująco?
:( współczuję

No nie wiem!!
Dla mnie ilosc w sam raz!
Mamy 2 pokoje, 44 metry + 60 metrow ogrodka, na parterze.
Ja nawet ostatnio specjalnie troche dorabialam zeby mi kasy nie wypominali.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Teraz nawet grosza na dom nie dam!
W ogole to juz na nic ochoty nie mam.

A najwiekszy problem zawsze sprawial amstaff mojego meza. Moje oba psy byly i grzeczne i male.
No i amstaff nadal jest. Juz powiedzialam ze od tej chwili ja sie nim zajmowac nie bede.
Mam wszystkiego dosyc.
Mam tylko nadzieje, ze te moje nerwy dzidzi nie zaszkodza, ale szczerze mowiac nie jestem w stanie sie uspokoic.

reklama
biedactwo ja pamiętam jak znalkezionego kundelka oddawalismy bo mieszkaliśmy w kawalerce i nie planowalismy psa a go znalezlismy byłam zła na cały swiat i ryczałam miesiaac

dobrze ze trafił aniam w dobre rece

ten nasz znajda pojechał na wies ma 50 hektarów ogrodzonego sadu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry