reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
izka WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! radości z Karolka no i oczywiście czułości, miłości i spełnienia marzeń :)

fioolka no tak nie zakumałam ,że Ty w UK ;)

Izka, wszystkiego naj lepszego z okazji urodzinek!!
Widze ze juz dostalas naj bardziej wymazonych prezentow - synek pozwolil Ci sie wyspac,a mezus juz jutro wraca do Was ;D

izka-mammy-to-be wszystkiego co najlepsze , dużo miłości , spokokju , radości i jak najwięcej pięknie spędzonych chwil z maleństwem i mężem.

Izka - STO LAT!!!! Spełnienia wszystkich matczynych i nie tylko marzeń ;) Radości i słoneczka każdego dnia i długich, przespanych nocy ;)

Ewunia - a może spróbujesz nakłonić dyplomatycznie męża, żeby np. w weekendy od spał z dzieckiem i przynosił ci go tylko na karmienie. Jak wstanie kilka razy w nocy, przewinie maluszka, będzie musiał go uśpić albo ponosić trochę to może łatwiej zrozumie, że masz prawo być zmęczona i nie zawsze tryskać humorem. A dodatkowy plus takiego rozwiązania (poza tym, że ty się wyśpisz) jest taki, że facet czuje się dowartościowany i bardzo ważny, bo sam śpi z dzieckiem i daje sobie radę; ) Wiem, co mówię. Przetestowałam ;)

reklama
pytia - nie chodzi o to ze on mi nie pomaga, mala przesypia cala noc, budzi sie o szostej, wtedy to on ja przewija i daje butelke, jak przyjezdza do domu to tez mi pomaga, ale chodzi o to, ze to bardzo wesoly i rozrywkowy czlowiek i jes fajnie wesolo, ale czasami brakuje mi takiego spokoju, czulosci, przytulneia, zawsze sa zarty i zabawa...a ja juz za tym nie nadazam i meczy mnie to, naprawde jesli chodzi o pomoc przy dziecku to nie mam zadnych zastrzezen, tylko nasze oczekiwania co do siiebie troche sie zmienily

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry