reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga, a ten paląk kupowałaś może na allegro, od tego co ma też Zebuloo? Jeśli to ten, to daj znać czy się fajnie przywiesza w różnych miejscach.

I my wczoraj zakupiliśmy Pampersy 3 ;D W dwójki jeszcze wchodzi, ale już powoli zaczynają być za ciasne ;D W sumie fajnie, bo 3 już są w jumbo paczkach ;D ;D ;D

reklama
ja mam pałąk TINY LOVE - i bardzo sobie go chwalę - zajmuje mało miejsca i moge go podczepiać do bujaczka, fotelika, wózka, łóżeczka

pałąk z 3 zabawkami.

a moj maz byl na zakupach ostatnio i kupil Selince Pampersy Active Fit i wedlug mnie sa rewelacyjne :), maja gumki przez co pampersik dopasowuje sie do brzuszka , ma duze wyciecia przy nuzkach co u nas mile widziane bo nozki takie grubiutkie :)

u nas 3 już czekają!! bo 2 jakoś zaczęły się odciskać na nóżkach ::)

catherinka - to link do mojej aukcji:
http://www.allegro.pl/item104871013_extra_palak_do_wozka_i_fotelika_2_wzory_nowosc.html
pałąk jest super, zabawki baaaaaaardzo interesują Maksa, ma jeden minus - szybko wyczerpała się bateryjka w pozytywce i nijak nie idzie jej wymienić, tj. trzeba chyba rozpruć kwiatka ::)

a my jutro wybieramy się na wyjazd z noclegiem ;D ;D ;D - na 2 dniową imprezkę u kolegi na działce (dom jest murowany :laugh:), zabieramy Maksa i zobaczymy jak nam się uda ;D ;D ;D

ech dzisiaj kiespko z tym samopoczuciem, ale nie ze wzledu ze z Agatka cos nie tak...tylko z jej tatusiem...jakos sie mijamy i tak sie jakos dziwnie miedzy nami zrobilo...dzisaj mi wypomnial ze wczroaj poszlam spac (po23) a nie siedzialam z nim dluzej, choc bylam na nogach od 16 godzin a wieczorem Agatka plakala przez 2 godzin non stop...bylam wyczerpana psychicznie...dzisiaj tez tak dziwnie, zachowuje sie jak dziecko chyba nie rozumie ze potrzebuje troche czulosci i nie zawsze trzeba sie smiac i wyglupiac, jestem zmeczona takim zwiazkiem...brak mi czulosci wyciszenia, szczegolnie ze jestem ostatnio zmeczona opieka nad Agatka, stweirdzilam ze ostatnio nawet nie intersuja mnie rzeczy, ktore mnie wczesniej interesowaly, nie czytam, nie ogladam filmow, nawet sobie mundialu nie oogladam chociaz zawsze mnie pilka interesowala i zawsze wszystkie mecze widzialam...jakas taka znuzona wszystkim jestem i nie moge wziac sie w garsc:( bardzo mi dzisiaj smutno

reklama
ewunia tak to już jest jak dziecko jest.. wiele rzeczy sie zmienia a faktem jest że przez pierwsze miesiące skupiamy się przede wszystkim na dziecku i nasze zainteresowania, różne dotychczasowe zajecia schodzą na bok
u mnie też czasem podobne samopoczucie :( chciałabym żeby mój Michał częściej mnie przytulił, docenił
a on sam wraca zmeczony, jest ciągle niewyspany i chyba nie ma już ochoty słuchać moich narzekań ani pomagac mi sie odprężyć np.
dla facetów to też nowa sytuacje i ogromna zmiana

trzymaj się,
będzie lepiej zobaczysz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry