reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mnie od trzech dni boli glowa :( od dwoch dni Alex ma problemy z brzuszkiem i nie wiem jak jej moge pomoc, przystawaim do cycusia pije ale sie prezy jak tylko odstawie ja od cycusia wszystko zwraca - nie od razu :(

palak do wozka i u nas sie bardzo sparwdzil- Alex bardzo zainteresowala pszczolka ;D ma takie wielki oczy

reklama
fiolka mnie dziś bolała głowa okropnie, myśle,że to od tego słońca
jutro włoże kapelusz :)

może tez ten upał przyczynia sie do złego samopoczucia Alex..

izka-mammy-to-be wszystkiego najlepszego

fioolka a co do brzuszka to polecam DENTINOX dawany regularnie po kazdym jedzonku pomaga i nie sa koleczki takie bolesne. u nas pomogly. tez jestem w tej chwili w UK i kupilam go w sklepie SUPERDRUG. poszukaj i sprobuj. infacol i gripe water u nas az tak bardzo nie pomogly

izka-mammy-to-be oby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego - wszystkiego najlepszego
moja przyjaciolka tez ma dzisiaj urodziki ;D

Zuzia24 dzieki za rade - wlanie ostatnio widziala to w tesco i sie zastanawialam czy aby tego nie kupic -no i po problemie

a czy mozliwe zeby Alex bolal brzuszek po truskawkach??

po truskawkach raczej nie. moze miec tylko jakies uczulenie ale u nas nie wystapily. a czy pijesz duzo mleka???? bo u nas od mleka byly kolki i jak przestalam pic bawarke i jesc platki z mlekiem to kolki byly ale trwaly krotko( ok 1 godz) a nawet ich w ogole nie bylo. ale caly czas dawalam jej regularnie ten Dentinox

izka wszystkiego najlepszego :):):)
a z facetami chyba tak już jest...nowa sytuacja przeważnie ich przerasta...ja niestety w okresach bezczułościowych mam mega doła, biorę to wszystko bardzo do siebie, czuję się mniej atrakcyjna po porodzie, choć wszyscy mówią,że macierzyństwo mi służy....ale jak mam w to uwierzyć, kiedy czasami odnoszę wrażenie,że zupełnie nie pociągam swojego faceta ? :(wogóle nasz związek po urodzeniu małej zaczął się sypać....mam nadzieję,że to tylko chwilowe, chociaż i tak przy małej wszystko robię sama i chwilami czuję się jak samotna matka :(
koga miłej zabawy życzę i gratuluję odwagi :)

reklama
czasem platki z mleczkiem na sniadanie,no i w miedzy czasie kawe z mleczkiem -ale nie wydaje mi sie zeby to bylo po mleku - raczej tak jak juz pisalam na 'sztuczniaczkach' mozliwe ze to przez to ze podalam malej mieszanke Sma Gold (ttylko ze ta w proszku),a wczoraj np rano jak nie mogla zrobic kupki i podalam jej to mleczko tylko ze z kartoniku to kupa od razu po same pachy ;D dzisiaj juz jest lepiej choc gazy wystepuja :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry