reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Najlepiej jak kupuje selince czapeczke ......... dla dzieci 4-6 miesiecznych :-D

To mnie troche uspokoilyscie :happy: , lekarz tez powiedzial ze wszystko ok tylko ja sie zawsze bardzo przejmuje .......... zreszta jak kazda z nas :-D

reklama
kaśka76 ......moj PATRYK tez ma duza głowke .........i wszystko jest oki ....wogole wszyscy mi mowia ze wyglada jakby miał ze 2 latka .....bo jest duzy........
......bądz dobrej myśli .........to pomaga :):)
a jak Cie bedą nachodziły jakieś czarne myśli to popatrz na to TWOJE SŁONECZKO Z FAJECZKĄ W RĘKU.....KTÓRE MASZ WKLEJONE W PODPISIE ..a humor ci sie napewno poprawi:):)

dzięki dziewczynki. wg moich pomiarów Piotrek ma 72cm. wydaje mi się, że jednak ta główka nie jest proporcjonalna. w klacie ma 48-49cm.

Kaska- bądź dobrej myśli. Martynka ma podobny wzrost i w "klacie" też o dwa cm mniej niż obwód główki. Jest dobrze!:tak: :tak: :tak:

ale sie zdenerwowalam:wściekła/y: :wściekła/y:

mialam juz ustalone z niana ze przyjdzie do nas od przyszlego tygonia, wszystko juz sobie zaplanowalam......... dzwonie do niej a ona ze dostala oferte pracy na stale 8 godzin i niestety nie bedzie do na sprzychodzic raz czy dwa w tygodniu
musze szukac nowej opiekunki

ale jestem zla :wściekła/y: :wściekła/y:

Asiu współczuję. Co jest z tymi opiekunkami :O
ostatnio znajoma opowiadała że zatrudniała opiekunkę a ta zaklinała, że ni pali a następnego dnia ta ją złapała jak kopciła w łazience :O szok!! co myslała, że to się nie wyda???
ja jak szukała opiekunki dla Milutka usłyszałam od takiej Pani, że on to sobie życzy 12-13 zł za godz. bo inaczej to jej się z domu nie opłaca wychodzić. Zdębiałam....

niezle sie cenia "nanie" moja sasiadak ma coreke ze stycznia i palci pani jest u niej 4 razy w tygodniu 350 zł nie weim czy to duzo czy malo a jest tak na ok 6 godz

kaska Tito jest wspanialym chlopakiem:tak: zawsze usmiechniety,wesoly:tak:,
magda oj pociesz sie ze ja jeszcze ani razu nigdzie nie bylam:tak::baffled:nie mam nawet jak-jakos zawsze tez mi bylo zle-dzis wyjatkowo wyszedl z kumplami a ja siedze w domku-ciagle do mnie dzwoni pisze ze mnie KOCHA-chyba mu sie nudzi:-p
asia szlag by mnie tez trafil:wściekła/y:

a ja dzis u fryzjerka i cala szczesliwa:laugh2:

ach jak ten czas szybciutko leci

reklama
Do góry