reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kaśka76 ......moj PATRYK tez ma duza głowke .........i wszystko jest oki ....wogole wszyscy mi mowia ze wyglada jakby miał ze 2 latka .....bo jest duzy........
......bądz dobrej myśli .........to pomaga

a jak Cie bedą nachodziły jakieś czarne myśli to popatrz na to TWOJE SŁONECZKO Z FAJECZKĄ W RĘKU.....KTÓRE MASZ WKLEJONE W PODPISIE ..a humor ci sie napewno poprawi

......bądz dobrej myśli .........to pomaga
a jak Cie bedą nachodziły jakieś czarne myśli to popatrz na to TWOJE SŁONECZKO Z FAJECZKĄ W RĘKU.....KTÓRE MASZ WKLEJONE W PODPISIE ..a humor ci sie napewno poprawi
ale sie zdenerwowalam
mialam juz ustalone z niana ze przyjdzie do nas od przyszlego tygonia, wszystko juz sobie zaplanowalam......... dzwonie do niej a ona ze dostala oferte pracy na stale 8 godzin i niestety nie bedzie do na sprzychodzic raz czy dwa w tygodniu
musze szukac nowej opiekunki
ale jestem zla

mialam juz ustalone z niana ze przyjdzie do nas od przyszlego tygonia, wszystko juz sobie zaplanowalam......... dzwonie do niej a ona ze dostala oferte pracy na stale 8 godzin i niestety nie bedzie do na sprzychodzic raz czy dwa w tygodniu
musze szukac nowej opiekunki
ale jestem zla

Asiu współczuję. Co jest z tymi opiekunkami :O
ostatnio znajoma opowiadała że zatrudniała opiekunkę a ta zaklinała, że ni pali a następnego dnia ta ją złapała jak kopciła w łazience :O szok!! co myslała, że to się nie wyda???
ja jak szukała opiekunki dla Milutka usłyszałam od takiej Pani, że on to sobie życzy 12-13 zł za godz. bo inaczej to jej się z domu nie opłaca wychodzić. Zdębiałam....
ostatnio znajoma opowiadała że zatrudniała opiekunkę a ta zaklinała, że ni pali a następnego dnia ta ją złapała jak kopciła w łazience :O szok!! co myslała, że to się nie wyda???
ja jak szukała opiekunki dla Milutka usłyszałam od takiej Pani, że on to sobie życzy 12-13 zł za godz. bo inaczej to jej się z domu nie opłaca wychodzić. Zdębiałam....
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
niezle sie cenia "nanie" moja sasiadak ma coreke ze stycznia i palci pani jest u niej 4 razy w tygodniu 350 zł nie weim czy to duzo czy malo a jest tak na ok 6 godz
sylwia532
Fanka BB :)
kaska Tito jest wspanialym chlopakiem
zawsze usmiechniety,wesoly
,
magda oj pociesz sie ze ja jeszcze ani razu nigdzie nie bylam
nie mam nawet jak-jakos zawsze tez mi bylo zle-dzis wyjatkowo wyszedl z kumplami a ja siedze w domku-ciagle do mnie dzwoni pisze ze mnie KOCHA-chyba mu sie nudzi
asia szlag by mnie tez trafil
a ja dzis u fryzjerka i cala szczesliwa
ach jak ten czas szybciutko leci

magda oj pociesz sie ze ja jeszcze ani razu nigdzie nie bylam

asia szlag by mnie tez trafil

a ja dzis u fryzjerka i cala szczesliwa

ach jak ten czas szybciutko leci
reklama
K
kasiula matula
Gość
mam nadzieje ze mi sie jakos obejdzie bez niani i wspolczuje wam waszych przebojowych opiekunek