reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mam nadzieję - Piotrek ma 51. bojęsię jak nie wiem co eeg i tk. a jak sobie przypomnę z neuro upośledzone dzieci z dużymi główkami, to mi sięsmutno robi, że Piotrek przeze mnie jet chory.

reklama
Kaśka jak przez Ciebie, co ty wogóle piszesz!!!! jesteś dla niego najlepszą Mamusią na świecie, na wszsytkich zdjęciach jest radosny i szczęśliwy. nie nakręcaj się sama dodatkowo..wiem, łatwo mi pisać..
wierzę że wszystko będzie dobrze i Ty też musisz wierzyć, bo jak się o czymś bardzo mocno myśli to ma jakąś moc sprawczą...
ściskam Was mocno obydwoje. I Iga też.

Kasia nie obwiniaj sie za nic!!!
jestes wspaniala mamusia ktora chce dla swojego dzieciaczka jak najlepiej ! i na pewno wszystko bedzie dobrze !!

ja sie martwilam ze selinka ma malutka glowke, ale lekarz mnie w srode uspokoil ze wszystko jest ok , Selinka ma 44 cm ,ale to baba ;-)

To ja sie znowu zaczynam martwic ze Selinka ma taka mala glowke:-(
jak piszecie ze wasze dziewczynki maja 48-49

asiu, ale jagódka jest ogólnie bardzo dużą dziewczynką...wasze mierzą po ok 70-75 cm, a jagoda ma ich aż 84

Asia- a jaki ma obwód w "biuście"? Bo o ile pamiętam, to powinno byc w miarę równo (z główką). U Martynki są dwa cm różnicy.

Kasia- nic się nie martw...jak patrzy się na Pitera na fotkach do głowy by mi nie przyszło że on może mieć dużą główkę...dla mnie ma normalną..:tak: :tak: .i jest ślicznym radosnym chłopcem , który wie że jest kochany przez swoich ukochanych rodziców:-D :-D :-D

Ja wiem że czasami jak się coś czyta to się człowiek zaczyna zastanawiać czy u jego dziecka jest wszystko w porządku. ale Piotruś jest super ..nawprawdę to widać.....wszystko się bedzie oko zobaczysz

reklama
Asia- a jaki ma obwód w "biuście"? Bo o ile pamiętam, to powinno byc w miarę równo (z główką). U Martynki są dwa cm różnicy.

Miala mierzone w srode ale jakos nie zwrocilam uwagi :baffled:
w niemczech nie mierzyli nigdy selinki w klatce

maga jagodka to naprawde duza dziewczynka ;-)
selinka ma 71 cm

Do góry