reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mam nadzieję - Piotrek ma 51. bojęsię jak nie wiem co eeg i tk. a jak sobie przypomnę z neuro upośledzone dzieci z dużymi główkami, to mi sięsmutno robi, że Piotrek przeze mnie jet chory.

reklama
Kaśka jak przez Ciebie, co ty wogóle piszesz!!!! jesteś dla niego najlepszą Mamusią na świecie, na wszsytkich zdjęciach jest radosny i szczęśliwy. nie nakręcaj się sama dodatkowo..wiem, łatwo mi pisać..
wierzę że wszystko będzie dobrze i Ty też musisz wierzyć, bo jak się o czymś bardzo mocno myśli to ma jakąś moc sprawczą...
ściskam Was mocno obydwoje. I Iga też.

Kasia nie obwiniaj sie za nic!!!
jestes wspaniala mamusia ktora chce dla swojego dzieciaczka jak najlepiej ! i na pewno wszystko bedzie dobrze !!

ja sie martwilam ze selinka ma malutka glowke, ale lekarz mnie w srode uspokoil ze wszystko jest ok , Selinka ma 44 cm ,ale to baba ;-)

Kasia- nic się nie martw...jak patrzy się na Pitera na fotkach do głowy by mi nie przyszło że on może mieć dużą główkę...dla mnie ma normalną..:tak: :tak: .i jest ślicznym radosnym chłopcem , który wie że jest kochany przez swoich ukochanych rodziców:-D :-D :-D

Ja wiem że czasami jak się coś czyta to się człowiek zaczyna zastanawiać czy u jego dziecka jest wszystko w porządku. ale Piotruś jest super ..nawprawdę to widać.....wszystko się bedzie oko zobaczysz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry