reklama
Kaśka jak przez Ciebie, co ty wogóle piszesz!!!! jesteś dla niego najlepszą Mamusią na świecie, na wszsytkich zdjęciach jest radosny i szczęśliwy. nie nakręcaj się sama dodatkowo..wiem, łatwo mi pisać..
wierzę że wszystko będzie dobrze i Ty też musisz wierzyć, bo jak się o czymś bardzo mocno myśli to ma jakąś moc sprawczą...
ściskam Was mocno obydwoje. I Iga też.
wierzę że wszystko będzie dobrze i Ty też musisz wierzyć, bo jak się o czymś bardzo mocno myśli to ma jakąś moc sprawczą...
ściskam Was mocno obydwoje. I Iga też.
Kasia nie obwiniaj sie za nic!!!
jestes wspaniala mamusia ktora chce dla swojego dzieciaczka jak najlepiej ! i na pewno wszystko bedzie dobrze !!
ja sie martwilam ze selinka ma malutka glowke, ale lekarz mnie w srode uspokoil ze wszystko jest ok , Selinka ma 44 cm ,ale to baba ;-)
jestes wspaniala mamusia ktora chce dla swojego dzieciaczka jak najlepiej ! i na pewno wszystko bedzie dobrze !!
ja sie martwilam ze selinka ma malutka glowke, ale lekarz mnie w srode uspokoil ze wszystko jest ok , Selinka ma 44 cm ,ale to baba ;-)
karolkaz
Fanka BB :)
Kasia- nic się nie martw...jak patrzy się na Pitera na fotkach do głowy by mi nie przyszło że on może mieć dużą główkę...dla mnie ma normalną..
.i jest ślicznym radosnym chłopcem , który wie że jest kochany przez swoich ukochanych rodziców
Ja wiem że czasami jak się coś czyta to się człowiek zaczyna zastanawiać czy u jego dziecka jest wszystko w porządku. ale Piotruś jest super ..nawprawdę to widać.....wszystko się bedzie oko zobaczysz

Ja wiem że czasami jak się coś czyta to się człowiek zaczyna zastanawiać czy u jego dziecka jest wszystko w porządku. ale Piotruś jest super ..nawprawdę to widać.....wszystko się bedzie oko zobaczysz
reklama
Asia- a jaki ma obwód w "biuście"? Bo o ile pamiętam, to powinno byc w miarę równo (z główką). U Martynki są dwa cm różnicy.
Miala mierzone w srode ale jakos nie zwrocilam uwagi

w niemczech nie mierzyli nigdy selinki w klatce
maga jagodka to naprawde duza dziewczynka ;-)
selinka ma 71 cm