reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Viola, ja specjalnych względów tam na górze chyba nie mam ale szepnąć mogę, może przez pomyłkę ktoś wysłucha:-D

a tak poważnie- trzymaj się cieplutko i Twoje dzieciaczki oczywiśćie też. zrobi się ciepło i wszystkie paskudy pójdą precz!!!

reklama
a ja mam dziś cięzki dzień.
Piotrkowi gorączka nie schodzi poniżej 39. nie mam już pomysłow jak ją zbijać.

do tego dziś dowiedziałam się, że wczoraj odeszła moj koleżanka. zostawiła 5-cioletnią córeczkę. a jutro bedzie jeszcze ciężej.

bardzo mi przykro kasiu, no i malutkiej szkoda, wyć mi się chce, o przecież to może spotkać każdą z nas:-(

Kasiu- a co dajesz Piotrusiowi na gorączkę...ostatnio czytałam że kompersy z chłodengo np. ręcznika bardzo pomagają:tak: :tak: (info a pisma Twój Maluszek)

kaska smutne jak odchodzi ktos bliski i jeszcze tak mlody.................ze osieraca dziecko(bo mama jest dla dziecka najwazniejsza)-kurcze a co do titka-moze idz jutro z nim do lekarza bo dlugo juz ma tak wysoka goraczke

viola duzo zdrowka twoim maluchom

jestem poprostu w szoku ze tak mloda kobieta odchodzi matko przeciez ona osierocila dziecko poryczlam sie na to wszytko ze odeszla kolezanka kaśki76 ,ze dziecko bedzie bez mamy ze otrzymalm slowoa otuchy

kaska 76 ja slyszalm ale nigdy nie stosowalam szkonka wody pol szklanki osctu posmarowac dziecko ubrac i przykryc , zajakis czas przebrac bo bardzo sie poci i znow przebrac iprzykryc

poza tym chlodna kapiej o stopien mniej niz goraczka i dolewac zimnej tez pomaga to zrobilam

glowa do gory w koncu musi nafejsc taki dzien ze bedie dobrze - i kto to pisze sama w to chyba przestaje wierzyc :confused: :baffled: :szok:

reklama
kąpieli chłodnych boję sięrobić.

byliśmy na pogotowiu. mamy stosować jednocześnie pyralginę w czopku i za godzinę nurofen lub paracetamol.

Do góry