reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Po wczorajszym popołudniu i wieczorze wymiotowania Łukaszka, dzisiaj dotarliśmy do pediatry. Okazało się, że to początek anginy. Teraz maluszek ma antybiotyk :-( Na szczęście humor mu dopisuje i nie marudzi przy lekarstwach. Widzę, że trochę mu się nudzi w domku, ale wolę nie wychodzić.

Jak tak piszecie o Wrocławiu, to robi mi się smutno :-:)-:)-:)-:)-(. Już rok minął, odkąd z niego wyjechałam...

KASIA Ucałuj Piotrusia. A co to za złośliwa gorączka??

Myślałam, że będzie trudniej, bo dziąsełka Łukaszka mocno opuchnięte przez inwazję wszystkich 3. Najważniejsze, że w nocy jest w porządku.

Buziaki dla wszystkich chorujących, tych malych i tych dużych
Mateusz tez ostatnio zaliczył dwudniową gorączkę i na tym na szczęście sie skończyło.
lekarz go ogladał i wszystko było ok.
Może te 5 idą???

LOLCIA Ratuj. Pamiętam, jak pisałaś, ze lubisz prasowanie. Jeszcze trochę, a pranie czekające na prasowanie, będzie wychodziło z mieszkania drzwiami i oknami :szok:

kacper ma katar i jutro do zlobka nie pojdzie-a ja musze do pracy................chyba ze pulmex baby+krople do nosa zdzialaja cuda.............2 tyg.temu byl chory i teraz znowu........
jeszcze sie wkurzylam-pracuja w aptece i nic nie wiedza:wściekła/y: poszlam po kropelki do nosa-mowiac ze dziecko moje ma 18 m-cy dostalam krople dla dzieci od 2 lat:wściekła/y:(przeczytalam ulotke i jest wyraznie tlustym drugiemnapisane ze nie podawac dzieciom ponizej tego wieku!!!!)-ja nie lubie tutejszych lekarzy!!!sa jedni od wszystkiego,ich badania......................dopiero teraz doceniam polska sluzbe zdrowia
iwosz-kacper jest na to zaszczepiony........teraz zastanawiam sie nad pneumo kurcze mam nadzieje ze bedzie wszystko ok-no ale strach pozostaje
kingus ja tez mam piekielne odrosty:wściekła/y:i czuje sie potwornie-jestem na dobrej drodze mam telefon do super pl fryzjerki-widzialam jak znajomym robila i calkiem calkiem-no i zaoszczedze polowe............

a nam sie autko rozjeb...............po raz 4!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tomek juz go nie naprawia................zastanawiamy sie nad nowym tzn.na raty ze salonu-a'la komisu
to co mamay jest pechowe!!!

reklama
Tylko na to pranie zamówię jakąś ciężarówkę :-D Trochę rozrywki się przyda. Nie lubię długich jesiennych wieczorów bez odwiedzin...

Do góry