reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Też słyszałam o tym kremie, ale cena mnie odstraszyła, zwłaszcza, że w mojej łazience 3 kremy do stóp stoją i chcę je wykorzystać.

I też codziennie(lub co drugi dzień) lecę tarka po pietach, codziennie smaruję je kremem i efekty są :tak:

Z tą ceną to znów bez przesady, w rossmanie był za 16,90, a w aptece za 19,90 - jest bardzo wydajny.

reklama
Nawet gdyby kosztował 10 zł, to najpierw trzeba wykorzystać to co się ma :-D. Ja niestety muszę się uczyć, żeby się ograniczać w takich zakupach :tak:

Antos ma niestety zapalenie gardła ..dostał Augmentin ..jestem wkurzona ...najgorsze że wiem że tej infekcji można było uniknąc :no::no::no:wystarczyło ..aby tesciowie powiedzieli że są chorzy..kur...:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kaśka Kaśka Ty aparatko...fajnie masz urlopik hehehe :tak::-D:-):-)tam gdzie jedziesz bedzie tyle fajnych sklepików ...i bedziesz szalała:tak::-D:-):-) i pewnie fajności wybierzesz dla Synka

Kinia- to ja mam taką słabośc do balsamów do ciała kupuje je w tonach ...jednego nie skończe i kupuje następny i następny ..ale najwieksza słabośc to błyszczyki do ust ..ciagle kupuje nowy ..czasami bije się po łapach ...ale nie umiem sie opamietac:-:)tak:;-):cool2::cool2:

Udanego szalenstwa na zakupach:-) Ale ja Ci zazdroszcze:-) choc moze i ja wybiore sie na wyprzedaze do Londka w jakis weekendzik w styczniu:-)

Szczesliwego lotu i oby Titek nie cierpial przez roznice cisniena, buzaiczki:tak:

kaśka szczęśliwej podróży

kasiulla oj wspołczuje tych problemów z kolanami...

Karolka Maks wczoraj też dostał Augmentin,(a kilka dni temu skończyła brać Kamilka) bo pare razy wołal: mama ucho boli i maruda był straszny ale gorączki nie miał i nie wykupiłiśmy tego antybiotyku, bo dziś już nic mu nie jest, kropelki tylko do uszu mu dałam, za to Ola w nocy budziła sie pare razy z płaczem , że uszko ja boli:-( Miała dziś jechać z przedszkolem do teatru na "Kopciuszka" no i została w domu..

reklama
Karolka, skąd ja to znam??? Moja teściowa też tak bardzo tęskni za Karolą, że nigdy nas nie uprzedzi, że jakaś choroba w domu. My z każdą wizytą się zapowiadamy. Kiedyś jak zobaczyłam tonę lekarstw na stole w kuchni i zapytałam kto chory, a teściowa na to, ze siostra Rafała, ja spakowałam Karole i powiedziałam, ze na nas czas... R. w szoku, poszedł ze mną, mimo, że powiedziałam, żeby posiedział u nich, a my sobie wrócimy do domu. Ależ byłą obraza! Ale mi to wisi. Na drugi raz poinformują, że coś się dzieje, ktoś kicha czy prycha :confused:

Kurcze, taka mała Kama, a tak poraziła swoje rodzeństwo ;-) Mamooli, buziaki dla całej trójeczki. Oby szybko przeszło:tak:

Kaśka, a Ty jak chcesz to nie wracaj, tylko sie do nas odzywaj!!!:happy2:

Do góry