reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ale z Was kobitki nocne marki:-D

catherinka spóźnione zyczenia urodzinowe
DUUUŻO DUUUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, WOLNEGO CZASU TROCHE NO I ŻARU UCZUĆ W SYPIALNI;-)​

a na nagrode napewno zasłuzyłaś, następnym razem Cie docenią:tak:

co do filmów to polecam 88 minut i deja vu

a ja żyje w jakimś zawieszeniu.. do czasu jak juz bedzie wiadomo czy M sie dostanie do tej policjii czy nie............. boje sie przyszłości jak cholera:-(​

mamooli, rozumiem, ale też wiem, że silna babka z Ciebie, a jeszcze u boku policjanta... nikt Ci nie poskoczy :tak:

CATHERINKO-STO LAT!!!
U mnie tez jakos tak smutnawo...
Ksiazki czytam nalogowo- Marqueza to wszystkie pozycje...a ostatnio jakas 800 stronnicowa "Co widzialy wrony" bardzo dobijajaca lektura...Harrego mam w wersji e-book ale ciezko mi sie do niego zabrac-jednak co papier to papier...
A z filmow-my tak jak Koga- w lozku ogladamy nowosci.Ostatnio Gwiezdny pyl, teraz czekamy na Zloty kompas, gdzies tam czeka jeszcze na nas jeszcze Niania ale jakos nie mozemy sie do niej zabrac. A z seriali jednak nic nie pokona Sci Miami ( oprocz oczywisice Prison Break).
A zapomnialabym - w koncu po 3 latach od ostatniej wizyty przyjezdzaja do nas moi rodzice-przynajmniej troche zajmna sie Jaskiem a ja bede miala troche czasu dla siebie...yuupiii

reklama
Do góry