reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga odpoczywaj i nie zamartwiaj się, na pewno wszystko dobrze się skończy, MUSI!!! :tak::tak: Całuski dla Ciebie i Karoli:happy::happy:

Asioczku gratuluje chłopczyka:-):-)

A ja byłam dziś na pierwszej w życiu rozmowie o pracę. Byłam tak optymistycznie nastawiona, jak ktoś odpowiedział na moją aplikację i umówił na rozmowę , że poczułam się , jakbym już ją dostała. Niestety mój nastrój po rozmowie uległ ogromnej zmianie, wcale nie było tak kolorowo, co gorsza zrobiłam z siebie kompletna idiotkę:wściekła/y:
Jedyny plus jest taki, że wiem jak wygląda taka rozmowa i może na następną pójdę lepiej przygotowana. Swoją drogą nie spodziewałam się tak dziwacznych pytań:-(

reklama
Kinga odpoczywaj i nie zamartwiaj się, na pewno wszystko dobrze się skończy, MUSI!!! :tak::tak: Całuski dla Ciebie i Karoli:happy::happy:

Asioczku gratuluje chłopczyka:-):-)

A ja byłam dziś na pierwszej w życiu rozmowie o pracę. Byłam tak optymistycznie nastawiona, jak ktoś odpowiedział na moją aplikację i umówił na rozmowę , że poczułam się , jakbym już ją dostała. Niestety mój nastrój po rozmowie uległ ogromnej zmianie, wcale nie było tak kolorowo, co gorsza zrobiłam z siebie kompletna idiotkę:wściekła/y:
Jedyny plus jest taki, że wiem jak wygląda taka rozmowa i może na następną pójdę lepiej przygotowana. Swoją drogą nie spodziewałam się tak dziwacznych pytań:-(

Suszi, nie dołuj się, ani nie myśl tak o sobie, choć wiem, że jak też miałam takie myśli po rozmowach. Ale tak jak napisałaś - to daje doświadczenie, na następnej już takich nie popełnisz :) Im więcej rozmów - tym lepiej, chodź gdzie tylko możesz, to naprawdę wiele uczy... Wiem, bo wiosną/latem zeszłego roku byłam na wielu.

I dobrze, że nie przyjęłam żadnej propozycji ;-) Bo teraz w firmie dostałam stanowisko w dziale informatyki :) + podwyżka :) Nie jest to jeszcze stricte takie IT, które bym chciała, ale w końcu "ten" - wmarzony dział :) Kroczek po kroczku i do przodu :) Jutro z tego powodu jadę na delegację do Łodzi...wyjazd o .... 5:30 :angry: a dziś jestem do 22 w pracy.... (na szczęscie od kwietnia, kiedy już faktycznie zmienię zespół, będę pracować max do 18)

A tak w ogóle to i ja życze zdrówka, spokoju i odpoczynku wszystkim ciężarówkom :) Szczególnie Tobie - Kinga, bo jak czytam to za mało się oszczędzasz i dzidziuś Ci o tym próbuje powiedzieć - odpoczywaj!!!

I gratulacje z okazji poznania płci maluszków! :)

iwosz - a jak Ty się czujesz, bo nic nam nie mówisz?

zgaga zżera mi przełyk, obracanie z boku na bok zajmuje mi 5 minut zamiast 5 sekund, przytyłam okrutnie, młoda skacze w moim brzuchu jak na trampolinie i kopie mnie w tyłek (tj. w kość ogonową), Krzymka rozpiera energia... :-) a poza tym wszystko dobrze ;-) :-D:rofl2: - ciąża po prostu ;-)
nie mam czasu "delektować" sie tą ciążą tak jak za pierwszym razem :zawstydzona/y:- niestety....

w zeszłym tygodniu urodziła moja szwagierka i dopiero do mnie DOTARŁO,że ja też kiedyś urodzę - już niedługo zresztą :-D
tak więc Kinga - to już niedługo!!dasz radę z tym leżeniem :-) (czy polegiwaniem???)

A mnie chyba zaraz szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
od 3 dni mam zablokowane polskie konto internetowe w pkobp- dzwonilam na infolinie-pani kazala mi isc do banku( kurrr co z tego ze nie jestem w Polsce)-poslalam swoja matke-rozmawialam z obslugujaca w banku-odblokowali mi konto-co z tego jak teraz nie moge wykonac tranzakcji...no cos mnie trafi-a prawdobodobna przyczyna zablokowania mojego konta-ktos pomylil sie we wpisywaniu numeru klienta i 3 razy niepoprawnie wprowadzil haslo...nosz ja nie moge...jakbym mogla to bym wystrzelala!!!
A poza tym u nas piekna wiosenna pogoda- liscie na drzewach, kwitna kwiaty-no super jest! Maz mnie zaskoczyl i dostalam wiosenne kwiaty a nawet bylismy tylko we dwojke na basenie, saunie i masazach wodnych-ahhh szkoda tylko ze zdarza sie to tak rzadko...

Felqua- faktycznie można sie zdenerwować

Suszi - pierwsze koty za płoty, jak to się mówi - następnym razem będzie już łatwiej i lepiej!! Trzymam kciuki!!
Catherinka - gratuluję awansu!!
pustki tu straszliwe - czy wszystkie sprzątacie i gotujecie?? ;-)(oprócz Izki, która się wygrzewa na slicznej plaży i Kingi, która też się pewnie wygrzewa ale pod kołderką :-))

przedwczoraj sąsiad napisał mi na gg,że na naszym osiedlu jakiś gość udusił swoją ex kobietę za to,że z nim zerwała :szok: :szok::szok: - nie dla mnie teraz takie historie przyznam sie szczerze....strasznie mną to wstrząsnęło :-(

a jeszcze u teścia wyszła zaćma i prawdopodobnie jaskra jednocześnie (co może być przeciwskazaniem do operacji zaćmy), więc P. chodzi trochę przybity, reszta rodzinki zresztą też....
a teściowa znowu sie rzuci w wir gotowania itd., będzie padać na twarz ale nie pozwoli sobie pomóc - czasem zastanawiam sie czemu tak robi....

ech....

czy ktoś wie co z Jagódką Magi? czy jest już po spotkaniu ze specjalistą?

iwosz przykro mi z powodu teścia
a dziewczyny racja, pewnie krzatają się po kuchni przygotowując pyszności:-)
Jagódka z tego co pamiętam ma mieć konsultację w kwietniu bądź maju, ale rzeczywiście maga jakoś dawno się nie odzywała

Ja się dzisiaj kiepsko czuję, od 3 tygodni jestem na diecie i chyba trochę za mało jem, bo sił mi brakuje...zrekompensowałam to sobie dzisiaj bułką z makiem i spritem:rofl2:Jak szaleć to szaleć.

Buźka dla wszystkich!!!

reklama
Do góry