reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dzemu nie lubie i nie polubie(dam sobie rece i nogi uciac ze dzemu nie rusze:-p)
kaska a co za kolezanko co za kolezanka?

reklama
Iwoszka-Ty jesteś zorganizowana że hej ....czasami każdy ma słabsze chwile ...fajnie że myslicie o trzecim bejbe ...:-D:tak::-)my jakoś odłozylismy na potem myśl o drugim bejbim ..jeszcze troszkę poczekamy :sorry2::rofl2::-p..ja musze najpierw się zbadać u ortopedy ..czy nie ma przeciwskazań ...bo przy ciąży z Antosiem ..miałam komplikacje przed porodem ...a wogóle mam jakiegoś irracjonalnego stracha przed drugą ciążą ..i nie umiem wyjaśnić czemu :sorry2::sorry2::sorry2::dry:

No w koncu, Sylwia!!!!!:-):-)
GRATULACJE!!!!!!!:tak::tak::tak: No termin masz gdzies tak pewnie na 13 stycznia, skoro ja mam na 9-tego a ty mialas ostatnia @ 4 dni po mnie.
Super, ale sie ciesze!!!! Bedziemy sobie kibicowac:-D:-D

A mnie dzis dol zlapal, bo tak sie martwie o to moje malenstwo i mimo, ze widzialam serduszko to przeciez bylo raptem 6 tygodni i 5 dni. No i tak mnie to meczy a nastepne usg dopiero za 2 tygodnie:-(

A na to wszystko Ella chora, ze hej! Angina i do tego jeszcze byc moze znowu zapalenie drog moczowych.... Czekamy na wyniki moczu. Antybiotyk znowu bierze:-:)-:)-(

Iwosz, na pewno hormony!! Ja po Elli chyba z miesiac jak w transie bylam i ciagle plakalam i wszystko mi sie wydawalo niemozliwie ciezkie i trudne i jak ja sobie dam rade......... Az jednego dnie tak po prostu mi przeszlo i bylo ok!!!
Buziaczki dla Ciebie i Twoich bobaskow!!!:-)

No Sylwik-kochana-gratuluje-i sciskam kolejna dwupaczke!

Iwoszku-2 dzieci i jeszcze dzem chcesz robic??? Jak i kiedy? Niesamowita jestes, a jak zaraz Kinga napisze ze potrzebuje przepis na ogorki lub cos innego to chyba z krzesla spadne!!!

Kaska-a coz ten Twoj malz zrobil? ( poza rozbiciem autka)

Emcia-buziaki dla Elli-niech szybciorem wraca do zdrowka!

Karolka-ja tez jakos boje sie kolejnej ciazy, a dokladniej porodu-jakos mam niemile wspomnienia, ktore ciagle sa na tyle silne ze nie moge sobie z nimi poradzic...

Sylwia - GRATULUJE !!!!!!!!!!! ale sie u nas zagęściło ostatnio od dwupaków ;-) fajnie fajnie niech rodza sie nowe szkraby do kochania

Emcia - prosze Cie kochana myśl pozytywnie - fasolinka sobie spokojnie rośnie i na pewno jest jej dobrze a młodej życze dużo zdrówka

Emcia- wszystko bedzie dobrze ..nic się nie denerwuj ...fasolka rosnie zdrowo i jest jej tak fajnie w brzuszku u mamy ...zdrówka dla Elluni ...i ucalowania dla Was

rany!!! zostawić Was na chwilkę to zaraz dzeci, dżemy i inne pomysły!!:-D

GRATULACJE WIELKIE SYLWIA!!!!!!!

iwoszku - to na pewno hormony! pochowaj ostre przedmioty i będzie ok.;-) pewnie jeszcze pare dni i wszystko się uspokoi!

Emcia - spokojnie i włącz pozytywne myślenie:happy:

na amibicję mi wjeżdżacie a ja tu zdycham z zazdrości !!! - ale już jest dobrze zaczynam brać kwas foliowy, w czerwcu jeszcze odpuszczamy i od lipca możecie czekać na dobre wieści :tak:

Emcia NAPEWNO wszystko jest ok, a złe mysli pewnie przychodzą Ci do głowy bo masz córcę chorą a to wiadomo nie nastraja dobrze

Sylwia ja Ci gratuluję z całego serca!!!!!! ja tak bardzo bym chciała drugie dziecko ale narazie nam nie wychodzi i jak pomyślę , że może to trwać tyle co starania o Maciusia, to mi się słabo robi:no: (nie żeby starania były jakieś uciążliwe:zawstydzona/y: ale ja bym chciała już!) także kochana ciesz się, że los zadecydował za Ciebie, bo czasami jak się chce to nie wychodzi

reklama
Do góry