reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

karolka
nie denerwuj się!!! daj sobie spokój! najwazniejsze, że to tylko ryska! lakiernik zamaluje i będzie ok, a następnym razem już jej nie zrobisz!!!

i zignoruj gnoja z pracy! pewnie w ogóle nie umie jeździć i Ci zazdrości, a teraz znalazł sposób, by Cię zgnębić!! zakompleksiony idiota!!!:wściekła/y: nie cierpię tego typu facetów, wszystko wiedzą i robią najlepiej uffffff:no:

reklama
Kinguś, chylę czoła (mniej więcej do wysokości brzucha:-):-) i wbrew pozorom nie jest to takie trudne, bynajmniej nie z powodu rozciągnięcia:-D:-D) kiedy Ty ćwiczysz??:-D wielka kobieta jesteś, w przenośni oczywiście...

kasianka, sesje ćwiczeniowe odbywamy koło 21:30, kiedy dziewczyny spacyfikowane ;-)

wczoraj rechotałam przy tych ćwiczeniach, bo tak mnie bolał brzuch, że nie byłam w stanie delikatnie kłaść nóg na podłodze, tylko leciały mi same :-D
Dołożyliśmy sobie do Weidera przysiady. wczoraj zaproponowałam 10, ale jak zrobiliśmy 7 , to stwierdziłam, ze żartowałam :-)

Kinga no pewnie jeśli znajdziesz w sklepie, to nie opłaca się przez allegro:tak: nie pamiętam ceny, ale coś mi się kojarzy jakieś 10-12zł...

No Kochane, sprzęcior kuchenny zamontowany, podłączony i działa :-D

Wygląda odjazdowo i od razu chce się na nim coś działać!

Jeszcze tylko muszę zakupić komplet foremek silikonowych i biorę się za domowe wypieki :-D Już się doczekać nie mogę, a chciałam nieco zrzucić tłuszczyku tu i ówdzie :sorry2:

reklama
Ja sie tez już rozmarzyłam nad moim na razie wirtualnym nowym sprzętem ..kuchennym rzecz jasna ....zakupie takze silikonowe foremki i zrobie mufinki wg Nigelli

Do góry