reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Juz rozmawiamy, ale co to za rozmowa.....o tak zwanej dupie maryni:) hihihi

Wolfia tez bym nie wiedziala czy sie cieszyc czy plakac:)

reklama
ech dziewczyny, wy to macie z tymi tesciówkami....:dry:

a ja od środy na ketonalu (jak dobrze ze on istnieje:rofl2:) miałam robionego implanta - szóstka dolna, dziąsło rozcharatane i zaszyte, dziura wywiercona w kości i wkręcona śrubka, teraz tylko czekam aż się zrosnie i w srodę mam zdjęcie szwów:baffled:
i na dodatek wczoraj dostałam @... :baffled: :angry::angry::angry:mąż się śmieje, ze przynajmniej za jedym ketonalem dwie sprawy obsłużę:-D tylko zwykle przy @ to ketonal raz na 12 godzin biore , a teraz to co 8 godzinek łykam :baffled: no ale daje radę, tylko humorki mam:wściekła/y:

Czyli jak:szok:...?
Ja tez miewam bole głowy,ale nie mam smiałosci siegac po silniejsze srodki niz te do kupienia bez recepty.A moze jeszcze nie mam az tak silnych bóli?:blink:

reklama
Do góry