reklama
po wczorajszej wizycie jestem bardzo zadowolona - wyniki krwi są bardzo dobre
)) nie ma anemii
a co do ciemiączka, to lekarka obmacała główkę i powiedziała, że całkiem nie zarosło, a kości są twarde i mamy się nie martwić. Wit d dawać co 2 dni. Żadnej asymetrii ani napięcia nie stwierdziła, powiedziała,że mały rozwija się prawidłowo
Waży już 7840, czyli od 29 kwietnia przytył nieco ponad 200 g.
aha, mamy mu dużo pić dawać
(wspomniałam wczesniej, że sporo mu się główka poci)

Waży już 7840, czyli od 29 kwietnia przytył nieco ponad 200 g.
aha, mamy mu dużo pić dawać

cristalrose
Fanka BB :)
Asjaa - wiedziałam, że będzie ok
. Nam się czasem wydaje, że ciemiączka zarośnięte, a one takie maluteńkie są.
No to super, że wyniki w normie, no i waga też niezła;-)
Olcia - kupujesz już kojec? Bo ja szukam i nie moge się zdecydowac, czy ten Mamolkowy, czy Berber...
A co do mojego raczka, to z dnia na dzień coraz gorzej - wczoraj już zaliczył uderzenie w główkę, ale chyba niegroźne, bo nie płakał. Ja byłam w pracy, a mąż twierdzi, że nie zdążył go złapac po prostu, kiedy robił serię przewrotów i zatrzymał się dopiero na nodze od stołu
Dziś wróciłam, a tu na dywanie fort zbudowany z koca i poduszek

No to super, że wyniki w normie, no i waga też niezła;-)
Olcia - kupujesz już kojec? Bo ja szukam i nie moge się zdecydowac, czy ten Mamolkowy, czy Berber...
A co do mojego raczka, to z dnia na dzień coraz gorzej - wczoraj już zaliczył uderzenie w główkę, ale chyba niegroźne, bo nie płakał. Ja byłam w pracy, a mąż twierdzi, że nie zdążył go złapac po prostu, kiedy robił serię przewrotów i zatrzymał się dopiero na nodze od stołu

Dziś wróciłam, a tu na dywanie fort zbudowany z koca i poduszek

U nas przewroty na brzuch Lizka robi już bez większego zastanowienia. Z powrotem na plecy usilnie się starała - udało jej się jeden raz i przestała próbować
widać stwierdziła, że ma już zaliczone
. Ostatnio na topie jest wystawianie języka.
Asjaa super, że jest w porządku!
Cristalrose gratki za raczki!

Asjaa super, że jest w porządku!
Cristalrose gratki za raczki!
sunnflower
patrzyłam na te siatki centylowe - pierwszy raz. I bąbel jest na wagowej na 50 centylu a na wzrostowej na 97 centylu - czy to znaczy, że zbyt mało waży jak na swój wzrost?
krolcia
Problem jest kiedy to centyl wagowy jest wyższy od wzrostowego.
H
hałabała
Gość
sun jest ok wg mnie
reklama
Gratuluje dzieciaczkom przewrotow:-)
Jas to jeszcze nie bardzo mysli zeby sie przewracac ale ostatnio jak lezy na plecach to kreci sie w kolko:-)No ale on jeden z najmlodszych w tym gronie wiec sie nie zamartwiam
A waga to 6040, taka kura wyscigowa
Lekarz mowil ze wszystko rownomiernie idzie do gory po tych samych liniach centylowych a to jest najwazniejsze
Jas to jeszcze nie bardzo mysli zeby sie przewracac ale ostatnio jak lezy na plecach to kreci sie w kolko:-)No ale on jeden z najmlodszych w tym gronie wiec sie nie zamartwiam

A waga to 6040, taka kura wyscigowa

Podziel się: