reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Jak to jest po cesarce??

diablica2

mały wielki OLO :)
Miasto
Wodzisław Śl
ja z cwiczeniem "brzuszków" mam jeszcze problem.... bo mam uczucie że mi szewki w środku popękają.... ale kupiłam sobie skakankę .... może z tego coś wyjdzie... ;D ;D ;D :p :p :p

olozb3hv.jpg

reklama

estenskar

Fanka BB :)
skakanka to rewelacyjne pomysl!! ja brzuszkow jeszcze nie robie,bo ciagle rana mnie boli. ostatnio probowalam sie porozciagac,ale wszystko zaczelo mnie tak bolec,ze po 15 minutach zaprzestalam cwiczen ;Dtrzeba sie zmobilizowac i kondycje poprawic,bo dostane zadyszki wchodzac na pierwsze pietro :D chcialam chodzic na basen,ale z miom brzuchem straszyc ludzi nie bede :laugh:

diablica2

Miasto
Wodzisław Śl
estenskar widzę że Twój Filipek jest 2 dni starszy od mojego Alexa, to myślę że mniejwięcej taki sam ból czujemy w brzuszku.... ale ja narazie kupiłam skakankę ale zamierzam w najbliższej przyszłości wybrać się na basen z maluszkiem i nie obchodzi mnie czy komuś będzie się podobał mój brzuszek ale wziąść za siebie się trzeba więc mam pomysł że im szybciej i intensywniej za to się zabiorę tym krócej będę straszyć ludzi swoim brzuszkiem.... a niestety słyszałam od paru znajomych żę po cesarce ten brzuszek będzie wisiał około roku niestety.... choć to nie jest regułą.... Pozdrawiam

olozb3hv.jpg

estenskar

ja mialam baaaardzo duzy brzuch i tak wlasciwie nie ejst tak bardzo obwisly. za to mam okropne rozstepy :( i sobie mysle,ze bikini to ja juz nie ubiore. diablica2 podziwiam Cie za zapal. musze wziac z Ciebie przyklad :) tez kupie sobie skakanke :laugh:

diablica2

Miasto
Wodzisław Śl
ja w bikini jużdawno nie chodzę.... chyba że tylko się opalać.... a podziwiać to mnie będziesz dopiero jak zapał zamienię na czyny..... ha ha ha

olozb3hv.jpg

estenskar

diablica2 jak tam ze skakanka?? ja szukalam i jakos niegdzie nie moge znalezc... ;) pomyslalam o hula-hop,bo to podobno dobrze na talie robi,ale tego to juz w ogole w sklepach znalezc nie mozna. jak tylko przestanie mnie rana bolec zaczynam cwiczyc brzuszki. obiecuje ;D

Kunda

Mama Maciusia i Adasia
Miasto
sląsk
Estenskar mi ostatnio rzuciło sie w oczy hulo- hop w sklepie z zabawkami :D
A ja wczoraj byłam na pierwszej cytologi po porodzie.

reklama
Do góry